Preu reduït! Súper Col·lagen Hidrolitzat Xocolata - Robis Laboratorios - 300 grams

Súper Col·lagen Hidrolitzat Xocolata - Robis Laboratorios - 300 grams

224083

Nou

El Súper Col·lagen Hidrolitzat Xocolata combina vitamina C i magnesi per donar suport a la salut d'ossos, cartílags, pell i músculs.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,03€

IVA inclòs

29,77€ IVA inclòs

-25%

7,34 € / 100 g

Més informació

Súper Col·lagen Hidrolitzat Xocolata Robis Laboratoris

Nutrició i plaer, afavorint la salut dels ossos, la pell i els músculs.

Què és Súper Col·lagen Hidrolitzat Xocolata Robis Laboratoris?

El Súper Col·lagen Hidrolitzat Xocolata és un producte nutritiu que combina dos elements essencials per al benestar de l'organisme: la vitamina C i el magnesi .

Aquesta formulació treballa en conjunt per recolzar la salut dels ossos, cartílags, pell i músculs . La vitamina C és un potent antioxidant que contribueix a la formació de col·lagen, un component crucial per a l'estructura i la resistència dels teixits corporals .

D'altra banda, el magnesi juga un paper important en el funcionament normal dels músculs, ajudant a prevenir rampes i fatiga .

Aquest producte és de sabor agradable gràcies al seu toc de xocolata , cosa que facilita la seva ingesta i converteix la presa de suplements en un plaer diari.

Ingredients:

Col·lagen hidrolitzat, Maltodextrina, Cacau ecològic en pols (Theobroma cacau L. grans), Carbonat magnèsic, D-glucosamina sulfat (conté crustacis), MSM (metilsulfonilmetà), Cúrcuma en pols (Curcuma longa L. r. cítric monohidratat), Vitamina C (àcid L-ascòrbic), Harpagòfit extracte sec (Harpagophytum procumbens DC arrel 2% harpagòsids), Bambú extracte sec (Bambusa arundinacea (Retz.) Willd. Tiges Condi suc. i derivats), edulcorant (sucralosa), Àcid hialurònic, edulcorant (glicòsids d'esteviol destinat a l'alimentació), Sulfat de manganès, Vitamina B2 (riboflavina).

Com es fa servir Súper Col·lagen Hidrolitzat Xocolata Robis Laboratoris?

Prendre 10 g al dia, preferiblement amb el menjar. Dissoldre el contingut dun dosificador (10 g) en mig got daigua o suc. Prendre immediatament.

Presentació:

Envàs de 300 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda