Preu reduït! Ungle de Gat 1000 mg - Solgar - 90 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

Ungle de Gat 1000 mg - Solgar - 90 comprimits

155584

Nou

Complement nutricional que ajuda a protegir les articulacions i eliminar els virus intestinals. Envasament de 90 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

55,27€

IVA inclòs

65,02€ IVA inclòs

-15%

0,61 € / ud

Més informació

Ungle de Gat 1000 mg

Uncària tomentosa. Apte per a vegans.

Complement nutricional en comprimits que ajuden a protegir les articulacions i contribueixen a combatre contra els virus intestinals .

La Uña de Gato ( Uncaria tomentosa ) és una planta sud-americana, que és àmpliament utilitzada en l'herbologia tradicional peruana. De manera característica, és una parra maderosa que creix per sobre dels 100 peus d'alçada i que, generalment, sobrepassa els arbres del bosc plujós peruà.

Els indis Ashanica i Campa de l'Amazones peruà el coneixen com a Uña de Gato i han utilitzat a través dels segles l'escorça interna per preparar un te molt sa. Segons la tradició índia, l'escorça interna semblava que contingués elements beneficiosos. Avui, estudis moderns han identificat fitoquímics principals a l'escorça, incloent alcaloides, glicòsids, polifenols, triterpens i esterols de planta.

Cada comprimit aporta:

Ungla de gat en pols escorça interna ( Uncaria tomentosa ) 1000 mg

Altres ingredients naturals presents:

Cel·lulosa microcristal·lina, hidroxipropil cel·lulosa, àcid esteàric vegetal, goma vegetal, diòxid de silici, hidroxipropil metil cel·lulosa, glicerina vegetal.

Ús: Complement alimentari per a adults, prendre un (1) comprimit dia, preferentment amb els àpats o segons indicació d'un especialista. No s'ha de superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació : Envàs de 90 comprimits.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda