Preu reduït! Peloforte 490 mg - El Granero - 100 càpsules

Fabricante:

El Granero El Granero

Peloforte 490 mg - El Granero - 100 càpsules

210999

Nou

Complement alimentari que contribueix al manteniment dels cabells en condicions normals. Presentat en envàs de 100 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

13,59€

IVA inclòs

16,99€ IVA inclòs

-20%

0,14 € / ud

Més informació

Peloforte 490 mg

Complement alimentari que contribueix al manteniment del cabell en condicions normals

Què és Peloforte del Granero?

Complement alimentari que contribueix al manteniment del cabell i les ungles en condicions normals.

Els brots de bambú presenten gran valor nutricional i acció remineralitzant que contribueix a la formació de col·lagen en els teixits: ossos, ungles, pell i gots sanguinis.

L'extracte de serenoa ajuda a regular els nivells de sèu del cabell i és un inhibidor de la sobre 5-alfa-reductasa , que transforma la testosterona lliure en dihidrotestosterona, responsable de la caiguda del cabell, ja que redueix la seva irrigació sanguínia.

L'alfals contribueix a la caiguda del cabell provocada per la baixada brusca estrogen durant la menopausa i ajuda a proporcionar una brillantor natural.

La L-cisteïna promou la síntesi i maduració del fol·licle pilós.

A més, aquest complement també ajuda a la pigmentació normal dels cabells.

Ingredients:

Extracte sec de brots de bambú (Bambusa arundinacea (Retz.) Willd.) amb un 70% d'àcid silícic i ràtio 10:1, coberta de la càpsula hidroxipropilmetilcel·lulosa, gluconat de Zinc (14% Zn), extracte sec de part Alfals (Medicago sativa L.) amb un 5% d'isoflavones i ràtio 3:1, extracte sec de fruits de Serenoa repens (Serenoa repens (W.Bartram) Small) amb un 45% d'àcids grassos i ràtio 5:1, L -cisteïna anhidra, maltodextrina, vitamina B5 (pantotenat càlcic), vitamina B 12 (cianocobalamina)

Com es pren el Peloforte 490 mg El Granero?

Es recomana prendre una càpsula al dia. No superar la dosi diària recomanada. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substitut d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Mantenir fora de labast dels nens.

Presentació:

Envàs de 100 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

El Granero Integral va néixer als anys vuitanta per cobrir els necessitats del mercat de l'alimentació ecològica i dietètica.


El Granero Integral, àmplia gamma de productes ecològics d'alimentació


El seu objectiu ha estat proporcionar productes amb la millor relació qualitat-preu, fruit de l'esforç de les altes qualificacions de la certificació IFS (International Food Standard).

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda