Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Bio - Mínima Organics - 15 grams

224859

Nou

Experiència refrescant i natural, perfecta per a dents sensibles, amb ingredients orgànics i envàs ecològic. Amb fluor.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,95€

IVA inclòs
33,00 € / 100 g

Més informació

Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Bio Mínima Organics

Frescor natural, cura sostenible.

Què és Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Bio Mínima Organics?

Mínima Organics presenta el seu dentifrici bio amb una fórmula avançada i respectuosa per a la cura bucal. Enriquit amb ingredients naturals i ecològics com la menta, àcid hialurònic , xylitol, àloe vera, camamilla i calèndula, aquesta pasta de dents brinda una experiència refrescant al mateix temps que té cura de les dents sensibles.

A diferència de molts dentifricis comercials, Mínima proporciona una solució que fa escuma i ofereix un sabor agradablement familiar , però amb la seguretat que tots els seus ingredients són 100% naturals.

A més, la seva poderosa combinació d'ingredients actius és eficaç en l'eliminació de taques i en promoure un blanquejament dental natural . Amb el compromís de ser amigable amb el medi ambient, el dentifrici ve en un envàs d'alumini , dissenyat per ser reutilitzat i reciclat, evitant així l'ús de plàstic i promovent un enfocament sostenible per a la cura oral.

Ingredients:

Calcium Carbonate, Glycerin*, Aloe barbadensis Leaf Juice*,Cocos Nucifera Oil*, Xylitol, Sodium Lauroyl Glutamate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Mentha Piperita Oil*, Sodium Fluoride, Sodium Hyaluronate, Chamomilla Recutita Flo *, Aqua, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool.

*Procedent d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Dentifrici amb Menta i Àcid Hialurònic Bio Mínima Organics?

Toca lleugerament les truges al dentifrici o utilitza alguna petita espàtula o cullera netes. Raspalla't almenys per dos minuts i esbandida. Evitar el contacte amb els ulls, no ingerir i no fer servir en mascotes. Per a nens de 6 anys o menys, utilitzeu una quantitat de mida d'un pèsol per al raspallat supervisat per minimitzar la ingestió. En cas d'ingesta de fluorur d'altres fonts, consulteu un dentista o metge.

Mantingueu la llauna ben tancada. Un cop obert el producte dura 12 mesos.

Presentació:

Envàs de 15 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda