Fabricante:

Promis Promis

Gel Protecció Després del Raspall - Promis - 60 ml

222033

Nou

L'escut diari per a les teves dents i genives, oferint protecció i cura després de cada raspallat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,95€

IVA inclòs
29,92 € / 100 ml

Més informació

Gel Protecció Després del Raspallat Promis

Protegeix, reforça, somriu. El teu escut diari després del raspallat.

Què és Gel Protecció Després del Raspallat Promis?

El Gel Protecció Després del Raspall Promis és el complement perfecte per a la teva rutina d'higiene bucal. Dissenyat per oferir una protecció addicional després de raspallar-te les dents , aquest gel actua com un escut, atenuant els bacteris i enfortint les teves genives i esmalt .

La seva fórmula d'acció ràpida s'adhereix a les dents, proporcionant una capa protectora que combat les agressions diàries, com els aliments àcids i els dolços . Enriquit amb ingredients naturals i minerals essencials, aquest gel no només protegeix, sinó que també nodreix, mantenint la teva boca saludable i fresca.

Ingredients:

Aqua, Alcohol Denat., Mentha Arvensls Herb Oil*, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Eucalyptus Cltriodora Oil*, Melaleuca Alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Bergamia Peel Oil.

* Origen orgànic.

Com es fa servir Gel Protecció Després del Raspallat Promis?

Després de raspallar les teves dents, aplica 1 cm de banda de gel amb l'ajuda del raspall de dents a l'arc dental superior i inferior.

Presentació:

Envàs de 60 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda