Fabricante:

Promis Promis

Raspall de dents Wood Beige - Promis

222019

Nou

Serenitat en disseny, cura superior i sostenibilitat a cada traç.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,50€

IVA inclòs

Més informació

Raspall de Dents Wood Beige Promis

Elegància suau, neteja profunda i compromís ecològic.

Què és Raspall de Dents Wood Beige Promis?

El Raspall de Dents Wood Beige Promis és un reflex d'elegància subtil i compromís ecològic. El seu disseny en to beix evoca la serenitat dels matisos naturals, proporcionant un toc relaxant i sofisticat a la teva rutina diària.

El seu mànec, de bioplàstic , ha estat dissenyat per proporcionar una subjecció ergonòmica , facilitant un raspallat còmode i efectiu .

Les 6750 truges d'alta qualitat, fabricades amb truges PBT, asseguren una neteja profunda però delicada, protegint les teves genives i eliminant la placa .

Més enllà de la seva funció i disseny, la composició sostenible del raspall de dents Wood Beige Promis ho estableix com una opció eco-amigable, perfecta per a aquells que busquen combinar estil, funcionalitat i respecte pel medi ambient en un sol producte .

Com es fa servir Raspall de Dents Wood Marró Promis?

S'utilitza per netejar les dents i les genives, eliminant restes de menjar, placa i bacteris. Per garantir una adequada salut bucal, és recomanable raspallar les dents almenys dues vegades al dia i canviar el raspall de dents o les truges cada 3 mesos o quan les truges comencin a desgastar-se.

Presentació:

Envàs de 1 unitat de raspall de dents, mànec beix i truges blanques.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda