Preu reduït! Dentifrici Herbàrium - Natura House - 100 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Dentifrici Herbàrium - Natura House - 100 ml

224026

Nou

Company ideal per a fumadors, ofereix una neteja refrescant i blanquejadora, gràcies a la combinació d'argila, sàlvia i 10 herbes, lliure d'additius nocius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,76€

IVA inclòs

5,35€ IVA inclòs

-11%

4,76 € / 100 ml

Més informació

Dentifrici Herbarium Natura House

Experiència refrescant i blanquejadora amb el poder de la naturalesa per a una cura oral superior.

Què és Dentifrici Herbarium Natura House?

El Dentifrici Herbàrium és un aliat perfecte per a aquells que busquen mantenir la seva salut bucal en condicions òptimes, especialment per als fumadors. Aquest producte combina les increïbles propietats de l'argila, un ingredient natural conegut per les seves propietats desintoxicants i netejadores , amb el poder blanquejador de la sàlvia, donant a les teves dents un aspecte saludable i brillant .

A més, la seva fórmula és enriquida amb 10 herbes, aportant una experiència refrescant i natural cada vegada que ho uses. Sense la inclusió de parafines, parabens, SLS/SLES, PEG ni silicones, aquest dentifrici assegura una cura oral saludable i segura.

Ingredients:

Aqua (water), Silica hydrated, Glycerin, Sorbitol, Cellulose gum, Xylitol, Solum fullonum (Fullers earth), Salvia officinalis (Sage) extract, Potentilla erecta (Tormentil) extract, Tilia cordata (Rinden) extract, Krameria triandra extract, Plantago lanceolata (Plantain) extract, Aloe barbadensis (Aloe vera) gel, Mentha piperita (Mint) extract, Glycirrizha glabra (Licorice) extract, Aesculus hippocastanum (Horse chestnut) extract, Malva silvestris (Mallow) extract tenuiflora) extract, Glycyrrhetinic àcid, Sodium fluoride, Zinc citrat, Calcium gluconat, Sodium bicarbonat, Cocamidopropyl betaine, Parfum (Flavor), Alcohol, Propyleneglycol, Sodium benzoate, Eugenol, Limonene, CI . 99,4% Origen natural.

Com es fa servir Dentifrici Herbarium Natura House?

Aplica una petita quantitat del Dentifrici Herbàrium al teu raspall de dents i raspalla't les dents i genives de manera suau però a fons, preferiblement després de cada àpat i abans d'anar a dormir.

En cas de prendre suplements de fluor consultar un dentista.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda