Fabricante:

Promis Promis

Raspall de dents Black Ocean - Promis

224430

Nou

Neteja profunda, cura delicada i sostenibilitat en cada detall.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,60€

IVA inclòs

Més informació

Raspall de dents Black Ocean Promis

Cuida el teu somriure, cuida el planeta.

Què és Raspall de Dents Black Ocean Promis?

El Raspall de Dents Black Ocean Promis redefineix l'experiència de la cura bucal. El seu disseny i composició estan pensats per oferir una neteja profunda i delicada , respectant tant la teva salut bucal com el medi ambient.

El mànec ergonòmic , fet de bioplàstic , proporciona una subjecció ferma i còmode. Les seves 6750 truges suaus i antibacterianes d'alta qualitat , fabricades amb Cerdas PBT, garanteixen una neteja minuciosa, fins i tot als espais més reduïts, cuidant les teves genives a cada passada.

A més, la seva composició sostenible, amb una barreja de biopolímers, resines naturals, ceres, olis i fibres naturals, converteix aquest raspall en una opció ecològica davant dels raspalls tradicionals.

Com es fa servir Raspall de Dents Black Ocean Promis?

S'utilitza per netejar les dents i les genives, eliminant restes de menjar, placa i bacteris. Per garantir una adequada salut bucal, és recomanable raspallar les dents almenys dues vegades al dia i canviar el raspall de dents o les truges cada 3 mesos o quan les truges comencin a desgastar-se.

Presentació:

Envàs de 1 unitat de raspall de dents, mànec negre i truges blaves.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda