Fabricante:

Promis Promis

Raspall de dents Trio Wood - Promis - 3 unitats

224691

Nou

Tres tonalitats naturals, una cura superior i un ferm compromís amb el planeta.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,95€

IVA inclòs
5,32 € / ud

Més informació

Raspall de dents Trio Wood Promis

Varietat en tons, uniformitat en qualitat i sostenibilitat a cada raspall.

Què és Raspall de Dents Trio Wood Promis?

El Raspall de Dents Trio Wood Promis és la combinació perfecta d'estil, funcionalitat i sostenibilitat . Presentat en un paquet de tres unitats, aquest set t'ofereix una gamma de tonalitats beix, marró clar i marró fort, fent al·lusió als diferents tons de la natura i la fusta.

Tot i les diferències en el color del mànec, cada raspall garanteix el mateix nivell de qualitat i cura: 6750 cerres suaus, fabricades amb Cerdas PBT, dissenyades per oferir una neteja profunda i delicada , mantenint alhora el benestar de les teves genives.

El mànec, realitzat en bioplàstic , no només garanteix una subjecció ergonòmica sinó que també s'alinea amb una filosofia sostenible, en estar compost per materials d'origen renovable.

El Raspall de Dents Trio Wood Promis és l'opció ideal per a aquells que busquen una experiència completa, combinant varietat, qualitat i responsabilitat ambiental en la cura bucal.

Com es fa servir Raspall de Dents Trio Wood Promis?

S'utilitza per netejar les dents i les genives, eliminant restes de menjar, placa i bacteris. Per garantir una adequada salut bucal, és recomanable raspallar les dents almenys dues vegades al dia i canviar el raspall de dents o les truges cada 3 mesos o quan les truges comencin a desgastar-se.

Presentació:

Envàs de 3 unitats de raspall de dents, mànec beix, marró clar, marró fort i truges blanques.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda