Fabricante:

Promis Promis

Raspall de Dents Trio Color - Promis - 3 unitats

224690

Nou

Un festival de colors per a una neteja bucal eficient i sostenible.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,95€

IVA inclòs
5,32 € / ud

Més informació

Raspall de dents Trio Color Promis

Pinta la teva rutina de cura bucal amb sostenibilitat i alegria.

Què és Raspall de Dents Trio Color Promis?

El Raspall de Dents Trio Color Promis és un festival de colors brillants i vius que afegeix una espurna d'alegria a la teva rutina d'higiene bucal diària .

Cada raspall en aquest trio, ja sigui groc, taronja o verd, reflecteix l'essència de l'estiu i la frescor. Però no es tracta només de colors; cada raspall està dissenyat amb precisió per oferir una experiència de neteja superior . Amb 6750 truges suaus de truges PBT, la teva cura bucal és minuciosa i alhora delicada, protegint les teves genives en cada passada .

El mànec ergonòmic , fet d´un bioplàstic sostenible, combina comoditat amb responsabilitat ecològica. Gràcies a la selecció de materials renovables en la composició, aquest raspall reafirma el compromís de Promis amb la sostenibilitat i la reducció de l'impacte ambiental. El Raspall de Dents Trio Color Promis és perfecte per a aquells que busquen alegria, eficiència i eco-amigabilitat en la seva cura dental .

Com es fa servir Raspall de Dents Trio Color Promis?

S'utilitza per netejar les dents i les genives, eliminant restes de menjar, placa i bacteris. Per garantir una adequada salut bucal, és recomanable raspallar les dents almenys dues vegades al dia i canviar el raspall de dents o les truges cada 3 mesos o quan les truges comencin a desgastar-se.

Presentació:

Envàs de 3 unitats de raspall de dents, mànec i truges de color groc, taronja i verd.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda