Preu reduït! Dentifrici Extra White - Natura House - 100 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Dentifrici Extra White - Natura House - 100 ml

224023

Nou

Dentifrici Extra White, el blanquejador dental efectiu i suau que elimina taques, refresca l'alè i cuida el teu esmalt amb ingredients naturals i sense additius perjudicials.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

4,76€

IVA inclòs

5,35€ IVA inclòs

-11%

4,76 € / 100 ml

Més informació

Dentifrici Extra White Natura House

Recupera la blancor natural de les teves dents mentre protegeixes el teu esmalt.

Què és Dentifrici Extra White Natura House?

El Dentifrici Extra White és un producte revolucionari per a la cura bucal, que promet tornar-li al teu somriure la seva brillantor natural .

Aquest dentifrici treballa de manera eficient per eliminar les taques i decoloracions de les dents sense danyar l'esmalt . Amb una formulació única que inclou Bicarbonat, Líquen d'Islàndia, Papaia, Sàlvia, Mirra, Àcid glicirrètic, vitamina E, Calci i Fluor, aquest dentifrici no només blanqueja les dents, sinó que també refresca l'alè , oferint una cura integral per a la teva salut oral.

Sense parafines, parabens, SLS/SLES, PEG ni silicones, és un producte fiable i saludable que respecta el teu organisme i el medi ambient.

Ingredients:

Aqua (water), Silica, Glycerin, Sorbitol, Xilytol, Cellulose gum, Salvia officinalis extract (Sage extract), Commiphora mirra extract (Myrrh extract), Carica papaia extract (Papaia fruti extract), Cetraria islandica extract (Icelandmos Glycirrhetinic acid, Tocopherylacetate, Sodium fluoride, Zinc citrat, Calcium gluconat, Sodium bicarbonat, Parfum (Flavor), Cocamidopropyl betaina, Alcohol, Propylene glycol, Sodium benzoate, CI 77891, Limonene.

Conté fluorouro de sodi. 98% dorigen natural.

Com es fa servir Dentifrici Extra White Natura House?

Aplica una petita quantitat del Dentifrici Extra White al teu raspall de dents i raspalla't les dents i genives de manera suau però a fons, preferiblement després de cada àpat i abans d'anar a dormir.

En cas de prendre suplements de fluor consultar un dentista.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda