Preu reduït! Dentifrici Calèndula - Natura House - 100 ml

Fabricante:

Natura House Natura House

Dentifrici Calèndula - Natura House - 100 ml

224022

Nou

El Dentifrici de Calèndula neteja la placa i protegeix les genives sense interferir amb tractaments homeopàtics. Formulat amb Calèndula, Anís, Llantén, Hamamelis, fluor i calci.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,76€

IVA inclòs

5,35€ IVA inclòs

-11%

4,76 € / 100 ml

Més informació

Dentifrici Calèndula Natura House

Mantingues la teva boca neta i saludable amb el nostre Dentifrici de Calèndula, dissenyat especialment per ser compatible amb tractaments homeopàtics.

Què és Dentifrici Calèndula Natura House?

El Dentifrici de Calèndula és un producte essencial per mantenir la higiene bucal sense interferir amb tractaments homeopàtics. Específicament formulat sense menta, aquest dentifrici utilitza la Calèndula, Anís, Llantén, Hamamelis, fluor i calci per netejar eficaçment la placa i protegir les genives .

La Calèndula és coneguda per les seves propietats calmants i curativas , mentre que l'Anís i el Llantén posseeixen propietats antimicrobianes que ajuden a mantenir la boca lliure de bacteris. El Hamamelis és un poderós antiinflamatori que protegeix i enforteix les genives . Aquest dentifrici està endolcit amb xilitol, un sucre natural que no només aporta dolçor, sinó que també ajuda a prevenir les càries . Lliure de parafines, parabens, SLS/SLES, PEG i silicones, el Dentifrici de Calèndula és una opció saludable per a la higiene bucal.

Ingredients:

Aqua (water), Silica hydrated, Glycerin, Sorbitol, Cellulose gum, Xylitol, Calendula officinalis (Marigold), Pimpinella anisum (Anise) oil, Plantago lanceolata (Plantain) extract, Hamamelis virginiana (Witch hazel) extract, Glycyrr , Zinc citrat, Calcium gluconat, Sodium bicarbonat, Cocamidopropyl betaine, Alcohol, Sodium benzoate, Linalool. 99,4% Origen natural.

Com es fa servir Dentifrici Calèndula Natura House?

Aplica una petita quantitat del Dentifrici Calèndula al teu raspall de dents i raspalla't les dents i genives de manera suau però a fons, preferiblement després de cada àpat i abans d'anar a dormir.

En cas de prendre suplements de fluor consultar un dentista.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda