Fabricante:

Promis Promis

Raspall de Dents Ocean Blue - Promis

224687

Nou

Precisió en neteja, delicadesa en la cura i el compromís ecològic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,60€

IVA inclòs

Més informació

Raspall de dents Ocean Blue Promis

Cuida el teu somriure, respecta el medi ambient.

Què és Raspall de Dents Ocean Blue Promis?

El Raspall de Dents Ocean Blue Promis és una innovació en la cura bucal diària . Dissenyat meticulosament, es destaca pel seu mànec ergonòmic de bioplàstic , que garanteix una subjecció perfecta durant la neteja.

Les seves 6750 truges suaus de qualitat superior , fetes de truges PBT, treballen amb precisió per netejar cada racó de la teva boca, protegint al mateix temps les teves genives . La composició única del raspall, amb una barreja de biopolímers, resines, olis i fibres naturals, juntament amb un mínim percentatge de plàstic per garantir-ne la durabilitat, representa un pas endavant cap a un futur més sostenible, separant-se dels raspalls convencionals.

Com es fa servir Raspall de Dents Ocean Blue Promis?

S'utilitza per netejar les dents i les genives, eliminant restes de menjar, placa i bacteris. Per garantir una adequada salut bucal, és recomanable raspallar les dents almenys dues vegades al dia i canviar el raspall de dents o les truges cada 3 mesos o quan les truges comencin a desgastar-se.

Presentació:

Envàs de 1 unitat de raspall de dents, mànec blau i truges blaves.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda