Fabricante:

Promis Promis

Raspall de Dents Trio Black - Promis - 3 unitats

224689

Nou

Sofisticació, colors vibrants i una cura bucal responsable en un paquet trio.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,95€

IVA inclòs
5,32 € / ud

Més informació

Raspall de Dents Trio Black Promis

Estil modern i cura superior, tot en un raspall sostenible.

Què és Raspall de Dents Trio Black Promis?

El Raspall de Dents Trio Black Promis combina elegància i funcionalitat en una presentació única. Amb un paquet de tres raspalls , cadascun presenta un sofisticat mànec negre contrastat amb truges vibrants en taronja, groc i verd, evocant un toc modern i fresc a la rutina d'higiene bucal.

Cada raspall, sense importar el color de les truges, garanteix una neteja profunda i delicada gràcies als seus 6750 truges suaus de Cerdes PBT, dissenyades meticulosament per protegir i mimar les teves genives. El mànec ergonòmic de bioplàstic no només ofereix una subjecció còmode sinó que és un testimoni del compromís de Promis amb la sostenibilitat, en estar elaborat amb materials renovables i una mínima proporció de plàstic.

El Raspall de Dents Trio Black Promis és l'elecció perfecta per als que busquen combinar estil, eficiència i una consciència ecològica en la cura oral.

Com es fa servir Raspall de Dents Trio Black Promis?

S'utilitza per netejar les dents i les genives, eliminant restes de menjar, placa i bacteris. Per garantir una adequada salut bucal, és recomanable raspallar les dents almenys dues vegades al dia i canviar el raspall de dents o les truges cada 3 mesos o quan les truges comencin a desgastar-se.

Presentació:

Envàs de 3 unitats de raspall de dents, mànec negre i truges taronges, grogues i verdes.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda