Preu reduït! CalmTu Night Retard - Vitae - 5 comprimits

Fabricante:

Vitae Vitae

CalmTu Night Retard - Vitae - 5 comprimits

226573

Nou

Descans continu amb melatonina i extractes naturals. Son reparador, alliberament perllongat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,26€

IVA inclòs

6,95€ IVA inclòs

-10%

1,25 € / ud

Més informació

CalmTu Night Retard Vitae

Descansa profundament tota la nit - CalmTu® Night Retard de Vitae.

Què és CalmTu Night Retard Vitae?

CalmTu® Night Retard de Vitae és un innovador complement alimentari dissenyat per afavorir un descans nocturn continu i sense interrupcions .

Utilitzant una avançada tecnologia d'alliberament , aquest producte assegura un lliurament dosificat dels seus ingredients al llarg de la nit. La primera capa del comprimit allibera melatonina ràpidament per ajudar a reduir el temps necessari per agafar el son .

Posteriorment, la capa interna proporciona un alliberament sostingut d'extractes naturals de valeriana, passiflora, rosella de Califòrnia i melissa, coneguts per millorar la qualitat del son .

Aquesta combinació de melatonina amb extractes herbals estandarditzats i titulats ofereix una solució completa per a aquells que busquen optimitzar el seu cicle de son, facilitant un descans reparador que rejoveneix cos i ment .

Ingredients:

Agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), oli vegetal hidrogenat, extracte de passiflora (Passiflora incarnata), extracte de valeriana (Valeriana officinalis), extracte de rosella de Califòrnia (Eschscholtzia californica), extracte de melissa (Melissa officinalis) hidroxipropilmetilcel·lulosa, carbonat de magnesi lleuger, hidroxipropilcel·lulosa, dicalciofosfat, betaciclodextrina, concentrat de càrtam i llimona, triglicèrid, remolatxa vermella), antiaglomerant (diòxid de silici), hidroxipropilmetilcel·lulosa, melaton.

Com es fa servir CalmTu Night Retard Vitae?

Prendre un comprimit 30 minuts abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 5 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda