Preu reduït! Melatonina 1,9 Gummies - Neo - 36 gummies

Fabricante:

Neo Neo

Melatonina 1,9 Gummies - Neo - 36 gummies

224931

Nou

Melatonina 1,9 Gummies Neo són gometes masticables que combinen melatonina i vitamina B6 per promoure un somni saludable i reparador.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,20€

IVA inclòs

14,35€ IVA inclòs

-15%

0,34 € / ud

Més informació

Melatonina 1,9 Gummies Neo

Dolços somnis en una gometa! Descobreix el poder relaxant de Melatonina 1,9 Gummies Neo i descansa tota la nit.

Què és Melatonina 1,9 Gummies Neo?

Melatonina 1,9 Gummies Neo és una solució innovadora dissenyada per a aquells que busquen una forma efectiva i deliciosa de millorar la qualitat del seu somni . Aquestes gometes contenen melatonina , una hormona natural que regula el cicle del son , i vitamina B6 , una vitamina essencial que recolza la funció del sistema nerviós .

La melatonina és coneguda per la seva capacitat per ajudar les persones a agafar el son més ràpidament, especialment en aquells amb problemes d'insomni o amb trastorns del ritme circadià . En combinar la melatonina amb la vitamina B6, aquestes gometes no només promouen un inici del son més ràpid, sinó que també recolzen un cicle de son més regular i reparador.

Formulades sense sucre i endolcides amb edulcorants, Melatonina 1,9 Gummies Neo són una opció saludable per a aquells que volen evitar el sucre, però tot i així gaudir d'un complement alimentari saborós.

Ingredients:

Edulcorant (maltitol), aigua, humectant (sorbitol), gelificant (gelatina), acidulant (àcid cítric), aroma (aroma de mora), melatonina, vitamina B6 (piridoxina clorhidrat), colorants naturals (àcid carmínic, carbó vegetal).

Com es fa servir Melatonina 1,9 Gummies Neo?

Prendre 1 gummy al dia.

Presentació:

Envàs de 36 gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda