Preu reduït! Melatonina Complex - Nutralie - 60 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Melatonina Complex - Nutralie - 60 càpsules

226511

Nou

Melatonina Complex de Nutralie, amb melatonina i extractes de plantes relaxants més vitamina B6, afavoreix un descans nocturn reparador.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

16,92€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-15%

0,28 € / ud

Més informació

Melatonina Complex Nutralie

Descansa naturalment i rejoveneix amb Melatonina Complex.

Què és Melatonina Complex Nutralie?

Melatonina Complex de Nutralie és un complement alimentari acuradament formulat per promoure un descans nocturn reparador, combinant 1,8 mg de melatonina per dosi amb un selecte conjunt de plantes conegudes pels seus efectes calmants i relaxants .

Entre aquests ingredients naturals es troben la valeriana, passiflora, flor de til·ler i melissa, cadascuna aportant propietats úniques que contribueixen a alleujar la tensió i facilitar la relaxació i preparació per al son . La inclusió de vitamina B6 no només complementa l'acció de la melatonina i les plantes , sinó que també juga un paper crucial en la regulació de l'activitat hormonal i el funcionament del sistema nerviós.

Aquest producte, 100% natural i vegà, està dissenyat per als que busquen una solució efectiva i natural per millorar la qualitat del seu somni i, per tant, el benestar general.

Ingredients:

Extracte sec Rosella de califòrnia (Eschscholtzia californica Cham., part aèria), extracte sec Pasiflora (Passiflora Incarnata L. part aèria), extracte sec Melissa (Melissa officinalis L. fulla), càpsula: agent de recobriment (Tilia platyphyllos Scop., flor), extracte sec Valeriana (Valeriana officinalis L., arrel), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici), Melatonina, clorhidrat de piridoxina (.

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 1 càpsula VRN* %
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Rosella de california (Eschscholzia californica Cham.) 150 mg
Passiflora ràtio 5:1 (Passiflora Incarnata L.) 150 mg
Melissa (Melissa officinalis) 100 mg
Flor de Tila (Tilia platyphyllos Scop) 18 mg
Arrel de valeriana ràtio 4:1 (Valeriana officinalis) 12 mg
Melatonina 1,8 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Melatonina Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda