Preu reduït! melatonina - Soria Natural - 90 comprimits

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

melatonina - Soria Natural - 90 comprimits

174378

Nou

La melatonina contribueix a la reducció de el temps necessari per agafar el son i a l'alleujament de la sensació subjectiva de l'jet lag. Envàs de 90 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,39€

9,85€

-25%

0,08 € / ud

Més informació

melatonina

Perquè puguis dormir i descansar bé de forma natural.

Què és el Melatonina de Soria Natural de 90 comprimits?

Complement alimentari. La melatonina contribueix a la reducció de el temps necessari per agafar el son i a l'alleujament de la sensació subjectiva de l'jet lag.

La melatonina (N-acetil-5 metoxitriptamina) és una hormona produïda en el cervell per la glàndula pineal a partir de l'neurotransmissor serotonina. La síntesi i alliberament de la melatonina són estimulades per la foscor i suprimides per la llum natural o artificial. Quan arriba la nit i l'ull deixa de captar la llum del dia, la retina mana estímuls a la glàndula pineal que es troba al cervell, iniciant l'alliberament gradual de melatonina que s'ha sintetitzat prèviament. Els majors pics de concentració s'assoleixen en els períodes de màxima foscor, és a dir, a la meitat de la nit, gradualment disminueix fins al matí i roman molt baixa durant tot el dia.

Una ajuda per a:

 • Quan es pateix qualsevol trastorn de la son.
 • A partir dels 40 anys d'edat, amb la finalitat de alentir el procés d'envelliment (a la melatonina se li ha cridat "/ a hormona de l'eterna joventut").
 • Somni molt lleuger amb el qual no s'aconsegueix descansar adequadament. Alguns estudis sobre la melatonina suggereixen que petites dosis d'està substància acceleren el procés de la son i de la facilitat a aquest.
 • Per evitar el '' jet-lag ", quan es viatja a llocs amb diferents zones horàries i per ajustar i sincronitzar el rellotge biològic.
 • Per ajudar a les persones cegues a establir un cicle de dia i de nit i així evitar-trastorns de son.
 • Per reduir els efectes secundaris que es poden produir quan es deixa de fumar (disminueix els símptomes d'abstinència de la nicotina).
 • Disfuncions de el sistema immunològic

Ingredients:

Edulcorant: xilitol; antiaglomerants: diòxid de silici i sals magnèsiques de ác grassos; melatonina.

Com es pren el Melatonina?

Es recomana prendre 1 comprimit a el dia abans d'anar a dormir.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits. (1 mg de melatonina per comprimit)

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 25/06/2024

Més informació

Fabricants

  Informació

  • Política de cookies
  • Condicions de venda i ús
  • Descompte de benvinguda