Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Sereniten Plus - Laboratorios Douglas - 30 càpsules

Sereniten Plus - Laboratorios Douglas - 30 càpsules

185053

Nou

Lactium i la L-Teanina tenen capacitat per proporcionar un efecte de calma i pot ajudar a agafar el son normal. Envàs de 30 càpsules.

Més detalls

33,07€

IVA inclòs

41,80€ IVA inclòs

-20%

1,10 € / ud
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Sereniten Plus

Ajuda a agafar el son

Què és Sereniten Plus?

Sereniten Plus és una combinació del decapèptid Lactium ® caseïna, la L-Teanina i la Vitamina D per donar suport a l'eix Hipotalàmic-hipofissari-adrenal (HHA) mantenint el bucle de retroalimentació negativa que permet la gestió adequada de l'estrès i la regulació de la producció de cortisol.

Lactium i la L-Teanina tenen capacitat per proporcionar un efecte de calma i pot ajudar a agafar el son normal que es veu afectat en els episodis d'estrès.

El Lactium té la capacitat de reduir la secreció de glucorticoides i reequilibra l'HPA actuant a 3 zones.

La L-teianina és un aminoàcid que es troba al te verd que ajuda a la calm a sense somnolència. Diferents estudis demostren que augmenta la producció d'ones alfa i augmenta l'índex de relaxació.

La vitamina D és un suport per al sistema immune , ja que pot afectar en alterar l'estrès. A més, també contribueix a la protecció òssia i al suport inflamatori.

Indicat per a les persones que vulguin un suport nutricional que aporti una acció relaxant i eviti els períodes d'estrès.

Ingredients:

Decapèptid de caseïna (de llet), incrementador de volum (cel·lulosa microcristal·lina), hidroxipropilmetilcel·lulosa (càpsula), L-teanina, antiaglomerant (diòxid de silici), vitamina.

Aquest producte NO conté llevat, gluten de blat, proteïna de soja, blat de moro, sodi ni colorants, conservants o saboritzants artificials.

Contingut per càpsula %VRN
Vitamina D-3 (com a colecalciferol) 2,5 mcg (100 UI) 50%
Decapètid de caseïna (Lactium®) 175 mg *
L-Teanina (Suntheanine®) 50 mg *

* Valor de Referència de Nutrients no establert

Com es pren Sereniten Plus?

Es recomana prendre una càpsula al dia amb l'estómac buit.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetarianes.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Brand

Douglas Laboratorios és la marca de complements alimentosos innovadors basats en la ciència. Dissenyats per a ajudar les persones a portar un estil de vida saludable.


Douglas Laboratorios, complements alimentosos per a una vida saludable


Douglas Laboratorios investiga, desenvolupa i fabrica una gamma completa de complements alimentosos per a una vida saludable, rigorosament dissenyats i basats ​​en la ciència.


Amb una experiència de més de seixanta-cinc anys creant i dissenyant productes innovadors, brinden suport personalitzat als professionals de la salut.


Impulsen el potencial tant de les pràctiques clíniques com dels pacients perquè puguin donar el millor de si mateixos a cada moment.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda