Preu reduït! Collmar Cabell - Drasanvi - 350 grams

Fabricante:

Drasanvi Drasanvi

Collmar Cabell - Drasanvi - 350 grams

168639

Nou

Collmar Especial Cabello és un complement alimentari que fonamenta la seva acció a la sinergia de dos dels seus ingredients principals. Envàs amb 350 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,76€

IVA inclòs

31,19€ IVA inclòs

-11%

7,93 € / 100 g

Més informació

Collmar Cabell

Complement nutricional que contribueix al manteniment dels cabells.

Què és Collmar Cabello?

Collmar Especial Cabello és un complement alimentari que fonamenta la seva acció en la sinèrgia de dos dels seus ingredients principals:
El Col·lagen Marí hidrolitzat enzimàticament i la Queratina. Es tracta de dues proteïnes que es troben de manera natural als cabells. A més, aquest complement està reforçat amb Biotina i Zinc , els quals contribueixen al manteniment del cabell en condicions normals.

El Col·lagen utilitzat a Collmar prové de peixos. Un estudi recent ha demostrat que el Col·lagen Marí s'assimila més fàcilment que altres fonts de col·lagen com el porcí. Collmar posseeix un alt percentatge de Glicina, Prolina i Hidroxiprolina, que són els Aminoàcids majoritaris del Col·lagen i Aminoàcids Essencials.

El Col·lagen utilitzat ha estat sotmès a un procés únic que consisteix a fragmentar-lo en molècules més petites, anomenades pèptids perquè siguin més fàcilment assimilables per l'organisme. Aquest procés ha estat realitzat per Hidròlisi Enzimàtica. D'aquesta manera, aconseguim trencar el Col·lagen, facilitant-ne l'absorció.

Un altre dels avantatges més importants de la nostra formulació és la utilització d'extractes estandarditzats. Això vol dir, que les plantes utilitzades, sempre aporten una quantitat coneguda i constant de Silici Orgànic. En el nostre cas, el Silici s'obté a partir d'extracte Sec de Bambú, amb 75% a Silici, cosa que significa que a 40 mg d'Extracte aporta 30 mg de Silici.

El Col·lagen Marí Hidrolitzat reforça els fol·licles dels cabells . Tendeix a disminuir amb ledat i les agressions externes com el sol, assecadors, tints. Els cabells es van tornant més febles, trencadissos i cauen amb facilitat.

La Queratina és una proteïna que creix als cabells que dóna brillantor, resistència i força. Quan avança l'edat va perdent-ne les propietats.

Ingredients:

Col·lagen marí hidrolitzat enzimàticament (Tipus I) 5.000 mg Pes molecular (4.000 Da), Queratina 250 mg, Gluconat de Zinc 75 mg (Amb aportació a Zinc 14,36%) 10,8 mg, Extracte sec de Bambú 40 (Retz.) Willd. Amb aportació a Silicio 75%). 30 mg, Selenit sòdic 1,2 mg (Amb aportació en Seleni 46%) 55 µg, Biotina (En forma de D-Biotina) 0,1 mg, Altres Ingredients: Maltodextrina de blat de moro (Agent de Càrrega), Aroma de Gerds ( Aroma).

Per dosi diària (10 g):

Col·lagen marí hidrolitzat enzimàticament (Tipus I) 5.000 mg
Queratina 250 mg
Gluconat de Zinc 75 mg
Extracte sec de Bambú 40 mg
Selenit sòdic 0,12 mg
Biotina 0,1
Altres Ingredients: Maltodextrina, Sucralosa i Aroma de Cirera
* Conté gluten i peix.

Com es pren Collmar Cabello?

Es recomana prendre 10 g (2 cassets dosificadors) barrejats amb aigua o suc. Recomanem consumir el producte almenys durant 3 mesos.

Presentació:

Envàs de 350 grams.

Brand


Drasanvi és la teva marca de complements dietètics, alimentació bio i cosmètica ecològica.


Per tant, podràs comprar productes naturals de salut, bellesa i benestar gràcies a aquesta marca a la Bona Salut.


Drasanvi, Alimentació Bio, Cosmètica Eco i Complements Alimentosos


Drasanvi és una marca líder en el sector del desenvolupament, distribució i comercialització de suplements alimentosos i esportius. Igual que, en cosmética ecològica i aliments ecològics.



Quant als seus productes, concretament destaca pel seu col·lagen marí Collmar, el qual és número 1 en el mercat actualment.



En relació amb el seu compromís amb el salut i benestar de les persones, Drasanvi investiga i desenvolupa diàriament, nous productes que poden ajudar a cuidar a les persones per dins i per fora.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda