Preu reduït! Hair Complex - Nutralie - 90 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Hair Complex - Nutralie - 90 càpsules

226525

Nou

Hair Complex de Nutralie, enriquit amb vitamines, minerals i extractes, enforteix el cabell, en promou el creixement i en millora la brillantor i el volum.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,17€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-15%

0,24 € / ud

Més informació

Hair Complex Nutralie

Desperta la vitalitat dels teus cabells amb la nutrició completa de Hair Complex.

Què és Hair Complex Nutralie?

Hair Complex de Nutralie és un complement alimentari especialment formulat per donar suport a la salut del cabell . Amb una combinació única de L-Cistina, Biotina, Seleni, Zinc, Coure, Llavors de Carbassa i Serenoa Serrulata , aquesta fórmula avançada aporta una rica font de vitamines, minerals i extractes naturals .

L-Cistina, un aminoàcid fonamental per a la construcció de la queratina del cabell , juntament amb la Biotina, contribueixen a mantenir el cabell en condicions normals . El Seleni i el Zinc afavoreixen la protecció de les cèl·lules contra l'estrès oxidatiu i tenen un paper essencial en el manteniment d'uns cabells sans.

El Coure intervé en la pigmentació normal dels cabells, ajudant a conservar-ne el color natural. Les llavors de Carbassa i l'extracte de Serenoa Serrulata complementen aquesta fórmula, recolzant la salut del fol·licle pilós i promovent el creixement d'un cabell fort i voluminós. Hair Complex està dissenyat per als que busquen un cabell més sa, fort i brillant.

Ingredients:

L-cistina, càpsula (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte sec de llavors de carbassa (Cucurbita pepo L.), extracte sec de Sabal (Serenoa repens (W. Bartram) Small, fruit), extracte sec d'escorça de Pigeum (Prunus africanum Hook. F.), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), bisglicinat ferrós, citrat de zinc, nicotinamida (niacina), antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici), clorhidrat de pirido ), D-pantotenat càlcic (àcid pantotènic), colecalciferol (vitamina D), citrat cúpric, metilcobalamina (vitamina B12), clorhidrat de tiamina (vitamina B1), D-biotina (biotina), selenit de sodi.

Composició:

QUANTITAT DE NUTRIENTS PER DOSI DIÀRIA RECOMANADA PER 1 CÀPSULA VRN* %
Vitamina E 15 mg 125%
Niacina 8 mg 50%
Vitamina B6 3,5 mg 250%
Tiamina 0,55 mg 50%
Vitamina B12 1 µg 40%
Vitamina D 5 µg 100%
Seleni 30 µg 54,54%
Coure 500 µg 50%
Zinc 6,5 mg 65%
Biotina 450 µg 900%
Àcid pantotènic 3 mg 50%
Ferro 5 mg 35,71%
Sabal serrulata 50 mg
Àcids grassos 22,5 mg
Carabassa 50 mg
Pygeum africà 50 mg
L-Cistina 350 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Hair Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda