Preu reduït! Solar Complex - Nutralie - 30 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Solar Complex - Nutralie - 30 càpsules

226526

Nou

Solar Complex de Nutralie, amb betacarotens, vitamines, minerals i extractes de calèndula, cúrcuma i bardana, recolza un bronzejat saludable i protegeix la pell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,90€

IVA inclòs

19,90€ IVA inclòs

-10%

0,60 € / ud

Més informació

Solar Complex Nutralie

Embelleix i protegeix la teva pell sota el sol amb el poder natural de Solar Complex.

Què és Solar Complex Nutralie?

Solar Complex de Nutralie és un suplement natural innovador dissenyat per donar suport de manera integral al procés de bronzejat, oferint beneficis abans, durant i després de l'exposició solar .

La seva fórmula Best in One inclou una òptima concentració de betacarotens, coneguts per preparar la pell per al sol i promoure un bronzejat saludable i durador . Amb 22 actius, 11 vitamines i 2 minerals, aquest complex està especialment dissenyat per nodrir la pell, protegir-la dels efectes nocius de la radiació UV i accelerar el procés de bronzejat .

Els extractes de calèndula, cúrcuma i bardana afegeixen propietats antiinflamatòries i antioxidants, contribuint a reparar i calmar la pell després de l'exposició solar . Aquesta combinació sinèrgica d'ingredients naturals fa de Solar Complex una solució completa per als que busquen un bronzejat bonic i saludable, mentre tenen cura de la pell de manera efectiva.

Ingredients:

Extracte sec d'arrel de bardana (Arctium lappa L.), càpsula [agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa)], col·lagen hidrolitzat de peix, vitamina C (àcid L-ascòrbic), L-cisteïna, extracte sec de rizomaCurcuma L.),extracte sec d'escorça de pi de Masson (Pinus massoniana Lamb.), L-tirosina, extracte sec de flor de calèndula (Calendula officinalis L.), niacina (nicotinamida), L-seleniometionina , àcid pantotènic (D- pantotenat càlcic), licopè, gluconat cúpric, vitamina A (beta-carotè), vitamina D (colecalciferol), antiaglomerants (sals magnèsiques d'àcids grassos, diòxid de silici), agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), vitamina A (aceta ), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), tiamina (clorhidrat de tiamina), riboflavina (riboflavina), vitamina B12 (metilcobalamina), folat (àcid pteroilmonoglutàmic), D-biotina.

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 2 càpsules VRN* %
Arctium lappa L.

Inulina

180 mg

3,6 mg

Col·lagen 120 mg
Vitamina C 60 mg 75%
L-cisteïna 40 mg
Curcuma Longa L.

Curcumina

40 mg

30 mg

Pinus massoniana Lamb.

Proantocianidines

25 mg

23,75 mg

L-tirosina

Calendula officinalis L.

20 mg

20 mg

Niacina 10 mg
Àcid Pantotènic 7,5 mg 62,50%
Vitamina B6 2 mg 125%
Riboflavina 1 mg 143%
Tiamina 1 mg 71,43%
Coure 1 mg 90,90%
Licopè 0,8 mg 100%
Vitamina A

Acetat de retinil

Beta-carotè

400 µg

117 µg

50%

14,62%

Biotina 200 µg 400%
Folat 200 µg 100%
Selenium 45 µg 81,82%
Vitamina D 15 µg 300%
Vitamin B12 3 µg 120%

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Solar Complex Nutralie?

Prendre 1 càpsula al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda