Fabricante:

Cha Cult Cha Cult

Tassa Milano Roja - Cha Cult - 350 ml

214996

Nou

Aquesta vibrant tassa New Bone China, evoca els anys 70 amb els seus colors brillants. Amb el lema "La felicitat és una tassa de cafè", transformarà la teva rutina de cafè en una festa diària de la vida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

6,50€

IVA inclòs
1,86 € / 100 ml

Més informació

Tassa Milano Vermella Cha Cult

Una explosió de color i felicitat a cada glop.

Què és Tassa Milano Roja Cha Cult?

Gaudeix d'una explosió de color i alegria de viure amb aquesta bonica tassa New Bone China, que amb el seu aspecte esmaltat i un disseny vibrant ret homenatge a l'estètica dels anys 70 .

Aquesta tassa traspua una energia inconfusible amb els seus tons vermells brillants i accents de disseny groc , transformant el teu moment de cafè en una celebració de la vida.

Adornada amb l'alegre dit "La felicitat és una tassa de cafè", aquesta tassa no només serveix com un recipient per a la teva beguda favorita , sinó també com un recordatori diari de la felicitat que es pot trobar als plaers simples.

La forma rodona i compacta de la tassa és atractiva a la vista i se sent còmoda al tacte, mentre que la vora corba garanteix una experiència de beure plaent i sense vessaments. Aquesta tassa és lelecció perfecta per a aquells que volen infondre la seva rutina diària amb un toc de color, energia i una bona dosi de felicitat.

Per què es fa servir Tassa Milano Roja Cha Cult?

Per prendre les teves begudes preferides.

Presentació:

Envàs duna tassa amb capacitat 350 ml.

Brand

Ofereixen productes especialitzats per a l'elaboració de tes, produïts amb el màxim esforç, dedicació i qualitat.


Cha Cult, accessoris per a l'elaboració de tes


Elaboren productes fets a mà desenvolupats per artistes professionals que aconsegueixen els dissenys més originals. La seva filosofia es basa a impressionar per la seva alta qualitat i disseny únics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda