Fabricante:

Dunoon Dunoon

Tassa Nevis Sleepy Cats Rosa - Dunoon - 480 ml

226107

Nou

Tassa de porcellana fina Nevis Sleepy Cats Rosa, 0.48L, disseny de gats de Kate Mawdsley, feta a mà a Anglaterra.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,90€

IVA inclòs
6,02 € / 100 ml

Més informació

Tassa Nevis Sleepy Cats Rosa Dunoon

Confort i encant a cada glop.

Què és Tassa Nevis Sleepy Cats Rosa Dunoon?

La Tassa Nevis Sleepy Cats Rosa de Dunoon destaca com una joia de la ceràmica fina, feta a mà amb cura a Staffordshire, cor de la terrisseria anglesa .

El seu disseny és fruit del mestratge heretat a través de tres generacions, garantint un producte de qualitat insuperable. La forma Nevis, reconeguda per la seva amplitud i ergonomia, permet una adherència còmoda , realçada per la seva nansa pensada per al confort de la mà.

Amb una generosa capacitat de 0.48 litres , aquesta tassa és ideal per gaudir de begudes calentes. Els gats en tons de grisos, negres i pèl-rojos, plasmats per Kate Mawdsley, jeuen serens sobre coixins roses, afegint un toc de dolçor i encant que captivarà qualsevol amant dels felins.

Com es fa servir Tassa Nevis Sleepy Cats Rosa Dunoon?

Ideal per beure la teva beguda preferida.

Presentació:

Una tassa de porcellana fina.

Capacitat: 480 ml.

Brand

Dunoon, una empresa familiar pròspera, va començar a fabricar tasses d'alta qualitat el 1974 a Dunoon, Escòcia. La seva visió era produir gammes de tasses de gres de qualitat, amb dissenys originals i funcionals.


Dunoon, Tasses de Porcellana de Qualitat Superior


El 1982, amb l'obertura d'una nova fàbrica a Stone, Staffordshire, el cor de la indústria ceràmica, sota la direcció de Gordon, Alan i Peter Smith, Dunoon va adoptar la política de treballar constantment amb dissenyadors i artistes per renovar les seves col·leccions amb dissenys i formes úniques en porcellana fina d'os.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda