Fabricante:

Cha Cult Cha Cult

Tisanera Iva Tea - Cha Cult - 400 ml

225780

Nou

Homenatge al te amb disseny modern, capacitat 0,4 l. Esmalt blanc mat, detalls metàl·lics. Ideal per a una experiència de te única.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

17,65€

IVA inclòs
4,41 € / 100 ml

Més informació

Tisanera Iva Tea

Un tribut al te a cada detall.

Què és Tisanera Iva Tea?

La Tisanera Iva Tea és un homenatge a la tradició i la modernitat del te , convertint-se en un imprescindible per als amants d'aquesta beguda.

Fabricada a New Bone China , aquesta tassa destaca pel seu disseny que inclou un dibuix a llapis detallat de la planta del te (camellia sinensis), destacant les fulles i el capoll característics d'aquesta planta. A més, inclou encantadores declaracions que capturen l'essència del te com una beguda que convida a la reflexió i al confort.

La superfície d'esmalt blanc mat proporciona un fons ideal per ressaltar aquests missatges, mentre que les lletres en un estil de línia moderna i l'efecte metàl·lic de color bronze afegeixen un toc exclusiu i contemporani .

Amb una capacitat de 0,4 litres , és perfecta per gaudir d'una varietat de tes. El conjunt de tres peces, que inclou una tassa, una tapa i un filtre d'acer inoxidable , facilita la preparació del te directament a la tassa, ideal per a una experiència de te individual i sense complicacions.

Com es fa servir Tisanera Iva Tea?

La tassa és adequada per preparar i gaudir del te.

Presentació:

Una tisanera amb tapa feta de New Bone China, inclou filtre metàl·lic.

Capacitat: 400 ml.

Mides: Alt 10 cm, Ø 7,3 cm.

Brand

Ofereixen productes especialitzats per a l'elaboració de tes, produïts amb el màxim esforç, dedicació i qualitat.


Cha Cult, accessoris per a l'elaboració de tes


Elaboren productes fets a mà desenvolupats per artistes professionals que aconsegueixen els dissenys més originals. La seva filosofia es basa a impressionar per la seva alta qualitat i disseny únics.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda