No hi ha productes
Ho compro
181011
Nou
L'àcid Hialurònic obtingut per fermentació bacteriana és el més semblant (alt pes molecular) a l'àcid Hialurònic natiu. Envàs amb 30 càpsules.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
L'Àcid Hialurònic és un polisacàrid de l'tipus Glicosaminglicanos, S'obté de l'estèrnum dels pollastres, de la cresta dels galls de les articulacions de les vaques, però últimament, el més pur, es produeix per biotecnologia (fermentació microbiana de llevats).
L'àcid Hialurònic és un component essencial de l'cartílag articular. Des de fa més de deu anys hi ha evidències de la seva acció positiva en el control dels símptomes de l'artrosi.
L'àcid Hialurònic és una molècula essencial per mantenir la densitat de la dermis, permet sostenir l'epidermis gràcies a la seva gran capacitat per retenir aigua i així lluitar contra la deshidratació cutània.
Es pot dir que:
L'àcid Hialurònic presenta la propietat de retenir grans quantitats d'aigua, pot arribar fins i tot a absorbir fins a 1.000 vegades el seu pes en aigua, el que és útil a l'hora d'ocupar l'espai de l'col·lagen perdut i de lubricar, això és possible gràcies a el gran nombre de grups OH que componen aquesta molècula.
Hi ha dues formes d'obtenir el Col·lagen marí: Origen sintètic (patent Japonesa) i Origen natural (patent Alemanya). Per obtenir el producte d'origen natural es parteix d'un extracte de pell i escates de peix que a través d'un procés bioquímic especial arrossega la seva banda proteica, vitamines i oligoelements.
Posteriorment, se sotmet a un procés d'hidròlisi selectiu per obtenir un pes molecular d'entre 2500 i 3000 Dalton màxim. El col·lagen marí és de més fàcil absorció que altres formes de col·lagen.
El Col·lagen marí és una font natural d'aminoàcids inclou un 7.6% de Glicina i un 23% de prolina i hidroxiprolina, que són els principals components de la pell. A més, inclou els 8 aminoàcids essencials que conformen el 14.5% de l'contingut total d'aminoàcids.
La síntesi normal de col·lagen depèn de la hidroxilació dels residus de prolina i lisina en el reticle endoplasmàtic, per formar hidroxiprolina i hidroxilisina, respectivament.
Els enzims hidroxilasas, que catalitzen aquesta hidroxilació, requereixen àcid ascòrbic (vitamina C) per funcionar. Sense àcid ascòrbic, els enzims no poden hidroxilar la prolina i la lisina. Aquesta hidroxilació és indispensable per a la formació en triple hèlix de les fibres de col·lagen que permeten mantenir l'estructura dels teixits.
Cada càpsula de Ortho Hyalurotop 200 conté: 200 mg d'àcid hialurònic de fermentació microbiana, 80 mg de Vitamina C (Ascorbat sòdic) .- 133 mg de Col·lagen marí.
L'àcid Hialurònic obtingut per fermentació bacteriana és el més semblant (alt pes molecular) a l'àcid Hialurònic natiu. Només l'àcid Hialurònic obtingut per fermentació bacteriana, ha demostrat la seva absorció per via oral.
Àcid Hialurònic de fermentació microbiana. | 200 mg |
Vitamina C (Ascorbat sòdic) | 80 mg |
Col·lagen marí. | 133 mg |
Informació Nutricional per 100 grams:
glúcids | 0,1 g dels quals sacarosa <0,1 g, lactosa <0,1 g |
pròtids | 14,7 g |
lípids | 13,7 g |
energia | 123 kcal. / 507 KJ. |
Envàs de 30 càpsules de gelatina d'algues origen marí (3 blísters amb 10 càpsules cadascun).
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació