Preu reduït! Col·lagen Membrana d'Ou - Tongil - 30 càpsules

Fabricante:

Tongil Tongil

Col·lagen Membrana d'Ou - Tongil - 30 càpsules

171414

Nou

Membrana de closca d'ou estandarditzada en col·lagen, àcid hialurònic, glucosamina i condroitina. Envàs amb 30 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,03€

IVA inclòs

18,70€ IVA inclòs

-25%

0,47 € / ud

Més informació

Col·lagen membrana d'ou

Membrana de closca d'ou estandarditzada en col·lagen, àcid hialurònic, glucosamina i condroitina.

Què és el Col·lagen membrana d'ou?

QUALITAT ESTAT PUR.

Per un procés patentat d'extracció natural lliure de substàncies químiques s'obté la membrana d'ou. Es tracta realment de la placenta de l'ou, barrera de protecció i matriu nutritiva el futur embrió.

Conté de forma natural els components que formen part de la pell i articulacions: col·lagen, glucosamina, condroïtina, àcid hialurònic, keratán i dermatan sulfat i més de 500 proteïnes que conformen una complexa matriu (queratina, elastina, lisozima i aminoàcids com la cisteïna i prolina).

Aquests components presenten un clar efecte sinèrgic entre ells, de tal manera que l'eficàcia de la membrana d'ou és 5-6 vegades superior que la de cadascun dels seus components per separat.

Es caracteritza pel seu elevat contingut en col·lagen, fonamentalment de l'tipus I localitzat en el teixit articular, pell, tendons i ossos. Però també conté col·lagen tipus V i X, fonamentals en el procés d'ossificació de l'cartílag que contribueix a accelerar la curació de les ruptures òssies.

D'altra banda, el consum de membrana d'ou augmenta el nombre de fibroblasts presents a la pell, responsables de produir col·lagen tipus III, un tipus de col·lagen abundant en la pell dels nens capaç de proporcionar-li una suavitat característica.

D'acord l'ésser humà envelleix, la seva pell comença a transformar el col·lagen tipus III en col·lagen tipus I amb la conseqüent pèrdua de la suavitat abans esmentada.

La membrana d'ou ajuda a restaurar l'equilibri entre el col·lagen tipus I i III contribuint a proporcionar més suavitat a la pell.

Estat Pur a més d'aportar l'extracte estandarditzat de la membrana d'ou, reforça la seva formulació amb àcid hialurònic i vitamina C, que contribueix a la formació de col·lagen per al funcionament dels ossos, cartílags i pell.

EVIDÈNCIES CIENTÍFIQUES La membrana d'ou Estat Pur ha demostrat els seus efectes en tres estudis clínics diferents: salut, esport i bellesa.

Els estudis realitzats referents a la salut, basen les seves observacions en el dolor, rigidesa i funcionalitat de les articulacions en un grup de persones diagnosticades amb artrosi.

En els primers 10 dies ja es podia observar una reducció de el dolor, una menor rigidesa i una millor funcionalitat de les articulacions, resultats que milloraven gradual i progressivament, arribant a duplicar-se a la fi de l'estudi (50 dies). Similars resultats es van observar aplicats a l'esport a runners i crossfitters.

En l'àmbit de la bellesa, el 100% de les persones que van participar en l'estudi van manifestar una millora general en les condicions de la pell de la cara i cos (hidratació, lluminositat, finor i suavitat), reflectint a més una significativa millora en el estat de cabells (volum, brillantor, disminució de la caiguda i menor descamació) i les ungles (fortalesa, major creixement i disminució d'irregularitats).

Ingredients:

Pura membrana de closca d'ou 300 mg, càpsula de gelatina, vitamina C (àcid L-ascòrbic) 80 mg i hialuronat sòdic 10 mg.

Com es pren el Col·lagen membrana d'ou?

  • Es recomana prendre 1 càpsula a el dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules vegetals de 510 m.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda