Preu reduït! CollAging Flex & Go Sabor Fruits Vermells - FDB Laboratorios - 390 grams

CollAging Flex & Go Sabor Fruits Vermells - FDB Laboratorios - 390 grams

224599

Nou

Un impuls dual de col·lagen avançat per a una pell radiant i articulacions saludables. Embelleix la teva pell i enforteix les teves articulacions amb la ciència avançada del col·lagen.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,53€

IVA inclòs

22,98€ IVA inclòs

-15%

5,01 € / 100 g

Més informació

CollAging Flex & Go Sabor Fruits Vermells FDB Laboratoris

Bellesa i mobilitat, unides en harmonia. ¡Rejoveneix des de l'interior cap a l'exterior!

Què és CollAging Flex & Go Sabor Fruits Vermells FDB Laboratoris?

Collaging Flex & Go sabor Fruits Vermells de FDB Laboratoris no és només un altre suplement de col · lagen al mercat; és la ciència del col·lagen portada al següent nivell. Aquesta fórmula superior s'ha creat amb la visió de proporcionar un suport holístic al cos, abordant tant la salut articular com la bellesa de la pell.

El producte compta amb una exclusiva combinació dels més avançats Pèptids de Col·lagen Bioactius® disponibles: Verisol® destinat a potenciar la bellesa i elasticitat de la pell i Fortigel® enfocat a promoure una millor salut articular. A més, conté Protesol® D, enfortint encara més la seva acció.

És una solució integral per als que busquen preservar la joventut de la pell, reduir les línies d'expressió i, alhora, millorar la mobilitat i la flexibilitat articular. L'edat i el desgast diari poden afectar la producció natural de col·lagen al nostre cos. Aquí és on Collaging Flex & Go entra en joc, proporcionant el reforç necessari per mantenir una pell radiant i unes articulacions saludables.

Ingredients:

Col·lagen Hidrolitzat (Protesol® D, Verisol® i Fortigel®), citrat de calci, gluconat de magnesi, acidulant (àcid cítric), aroma de fruits del bosc, àcid L-ascòrbic (Vitamina C), àcid hialurònic, maltodextrina, edul sucralosa). Informació nutricional (per dosi de 13 g) Vitamina C 80 mg (100% VRN*), Magnesi 56,25 mg (15% VRN*), Calci 200 mg (25% VRN)*VRN: Valor de referència de nutrients. 13 grams (1 cacet dosificador colmado) de Collaging Flex&go aporten 10 gr de Col·lagen Hidrolitzat i 10 mg d'Àcid Hialurònic.

Com es fa servir CollAging Flex & Go Sabor Fruits Vermells FDB Laboratoris?

Prendre 1 cacet dosificador satisfet (13 gr) al dia, juntament amb l'esmorzar o el dinar. Es pot barrejar amb aigua, sucs o qualsevol altre líquid.

Presentació:

Envàs de 390 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda