Preu reduït! L-Glutamin Pro - FDB Laboratorios - 500 grams

L-Glutamin Pro - FDB Laboratorios - 500 grams

224604

Nou

L-Glutamin PRO balanç de FDB Laboratoris: La solució premium de L-Glutamina pura per a una salut muscular, immunològica i intestinal òptima.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,16€

IVA inclòs

30,09€ IVA inclòs

-26%

4,43 € / 100 g

Més informació

L-Glutamin Pro FDB Laboratoris

Potència, protecció i puresa a cada dosi!

Què és L-Glutamin Pro FDB Laboratoris?

L-Glutamin PRO balanç de FDB Laboratoris és més que un simple suplement alimentari; és una solució avançada per a aquells que busquen un suport nutricional superior. Conté L-Glutamina de qualitat insuperable, provinent de la marca marcada Kyowa quality®, que garanteix la puresa i eficàcia d'aquest aminoàcid.

La glutamina, sent l'aminoàcid més prevalent al nostre cos, juga rols crítics en una varietat de processos metabòlics. És essencial per a la funció muscular, exercint un paper central en la recuperació i regeneració dels teixits musculars . Però els beneficis no es limiten al teixit muscular; també serveix com a font d' energia vital per a les cèl·lules del sistema immunològic i les cèl·lules de la mucosa intestinal . Aquesta dualitat en funció assegura que el nostre sistema immunològic operi de manera òptima i que la nostra salut intestinal es mantingui intacta.

Tot i que el nostre cos pot produir glutamina de manera natural, hi ha moments, especialment durant períodes intensos d'estrès físic o mental, on la demanda de glutamina supera l'oferta. En aquestes circumstàncies, la suplementació amb L-Glutamin PRO balanç pot fer la diferència, proporcionant l'impuls necessari per superar aquests desafiaments.

Ingredients:

L-Glutamina (Kyowa Quality®)

Com es fa servir L-Glutamin Pro FDB Laboratoris?

Prendre 5g (aproximadament un dosificador) amb 250ml d'aigua o acompanyant la teva beguda preferida abans de dormir per maximitzar-ne l'efecte. Consumir immediatament després de la preparació.

Presentació:

Envàs de 500 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda