Preu reduït! Collaging Joint - FDB Laboratorios - 420 grams

Collaging Joint - FDB Laboratorios - 420 grams

176054

Nou

El teu aliat essencial per a un rendiment òptim, recuperació ràpida i salut articular duradora. Avalat pel CRI per a la regeneració del cartílag.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,84€

IVA inclòs

25,18€ IVA inclòs

-25%

4,49 € / 100 g

Més informació

Collaging Joint FDB Laboratoris

¡Impulsa el teu rendiment i cuida les teves articulacions amb la ciència d'avantguarda!

Què és Collaging Joint FDB Laboratoris?

Collaging Joint de FDB Laboratoris marca un abans i un després al món dels suplements dirigits a millorar el rendiment físic i la salut articular . A l'actual era de l'esport i l'activitat física, la demanda de productes que donin suport, reparin i millorin les articulacions és més alta que mai, i Collaging Joint se situa a l'avantguarda d'aquesta demanda.

La fórmula avançada de Collaging Joint no només se centra a millorar les articulacions des d'un punt de vista estructural, sinó que també incorpora components que ofereixen un efecte antiinflamatori i analgèsic, facilitant temps de recuperació més curts i eficients . Per a aquells que porten estils de vida actius o es dediquen a activitats de gran impacte, els beneficis d'aquest producte són inavaluables.

El que distingeix Collaging Joint d'altres productes al mercat és la seva aprovació per part del CRI (Collagen Research Institute). Aquesta aprovació dóna suport a les afirmacions del producte sobre l'estimulació del creixement del cartílag, donant-li un avantatge competitiu en termes d'eficàcia i de confiança.

Ingredients:

Col·lagen hidrolitzat (Protesol D, Fortigel), Citrat de magnesi, Extractes secs de Boswellia, Cua de Cavall i Cúrcuma (al 95% curcuminoides), Àcid L-Ascorbic (Vitamina C), Àcid Hialurònic, Maltodextrina, Acidul Edulcorant (Sucralosa) Per 14 g aporta: Vitamina C (80 mg), Magnesi (57 mg), Col·lagen hidrolitzat (Protesol D) (5 g), Col·lagen hidrolitzat (Fortigel) (5 g), Extractes secs de Boswellia (100 mg ), Extracte sec de Cua de Cavall (100 mg), Extracte sec de Cúrcuma (al 95% curcuminoides) (100 mg), Àcid Hialuronico (10 mg).

Com es fa servir Collaging Joint FDB Laboratoris?

Es recomana prendre 2 cacets dosificadors al dia. Es pot barrejar amb aigua, sucs o amb qualsevol altre líquid.

Presentació:

Envàs de 420 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda