Preu reduït! Curcu Balance - FDB Laboratorios - 30 càpsules

Curcu Balance - FDB Laboratorios - 30 càpsules

224609

Nou

Combina cúrcuma i fenogrec en una fórmula d'alta biodisponibilitat. Aquest complement 100% natural recolza la salut articular, la funció digestiva i ofereix propietats antiinflamatòries i antioxidants.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,28€

IVA inclòs

25,18€ IVA inclòs

-19%

0,68 € / ud

Més informació

Curcu Balanç FDB Laboratoris

Salut i benestar a partir de la natura! Amb Curcu Balance, gaudeix dels beneficis combinats de la cúrcuma i el fenogrec en una fórmula altament absorbible.

Què és Curcu Balance FDB Laboratoris?

Curcu Balanç de FDB Laboratoris és un avenç en la suplementació natural gràcies a la seva formulació única que combina dos poderosos ingredients: la cúrcuma i el fenogreco . Tots dos ingredients s'han utilitzat des de fa segles en la medicina tradicional per les seves múltiples propietats beneficioses per a la salut .

La cúrcuma, coneguda principalment pel seu compost actiu, la curcumina, és àmpliament reconeguda per les seves propietats antiinflamatòries i antioxidants . Ajuda a combatre l'estrès oxidatiu, contribueix a la salut articular i pot donar suport al bon funcionament del sistema immunològic i digestiu .

El fenogrec , d'altra banda, és una herba que ha demostrat tenir beneficis per a la digestió, el suport al metabolisme dels lípids i sucres, i pot ajudar a mantenir els nivells normals de colesterol a la sang .

Ingredients:

CurQfen® (concentrats d'extracte sec de cúrcuma (Curcuma longa) i extracte sec de fenogrec (Trigonella foenum-graecum)). Cobertura: càpsula de cel·lulosa (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Una càpsula vegetal de Curcubalance aporta: 400 mg de CurQfen®.

Com es fa servir Curcu Balance FDB Laboratoris?

Prendre de 1 a 2 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda