Fabricante:

Ayurveda Ayurveda

Pasta de dents Basil amb Alfàbrega Orgànica - Dabur - 100 ml

159528

Nou

Pasta de dents Dabur Basil amb ingredients naturals com alfàbrega orgànica i calci, per a la protecció i la cura integral de boca i dents.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,77€

IVA inclòs
7,77 € / 100 ml

Més informació

Pasta de dents Basil amb Alfàbrega Orgànica Dabur

Naturalesa i ciència ayurvèdica pel teu somriure.

Què és Pasta de dents Basil amb Alfàbrega Orgànica Dabur?

La pasta de dents Dabur Basil amb alfàbrega orgànica combina la saviesa de la tradició ayurvèdica amb ingredients naturals eficaços per a la cura bucal .

Aquesta fórmula està enriquida amb alfàbrega orgànica , coneguda en els textos ayurvèdics per les seves propietats antibacterianes i antiinflamatòries , que ajuda a reduir la formació de placa ia mantenir les genives saludables.

També conté calci natural per enfortir l'esmalt dental i acàcia àrab, que serveix per calmar i protegir les genives . L'ús regular d'aquesta pasta no només promou un alè fresc sinó que també ofereix una protecció bucal integral de manera natural .

Ingredients:

Calcium carbonat, Aqua, Glycerin, Silica, Sodium coco sulfat, Aroma (Flavor), Ocimum sanctum (Basell) leaf extract, Anacyclus pyrethrum (root) extract, Acàcia arabica (stem bark) extract, Mimusops elengi (flower) extractem, Sym (bark) extract, Eugenia cumini (fruit) extract, Sodium silicate, Xanthan gum, Carrageenan, Sodium saccharin, Benzyl alcohol, Limonene, CE 42090, CE 19140, CE 16035.

Com es fa servir Pasta de dents Basil amb Alfàbrega Orgànica Dabur?

Apliqui una quantitat adequada de pasta sobre el raspall de dents i raspalli les dents dues vegades al dia o segons les indicacions del metge.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Brand

Reconeguts per la seva capacitat de prevenció de malalties i millora de la salut.


Ayurveda, complements dietètics d'ús tradicional


La paraula Ayurveda prové del sànscrit i significa la ciència del coneixement de la vida. És el sistema de medicina tradicional Índia la filosofia de la qual es basa en l'equilibri del cos i enfortir les capacitats acte-curatives.


La seva medicina té influència a través d'altres medicines tradicionals com la de l'antiga Grècia i la medicina Xina.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda