Fabricante:

Promis Promis

Esbandida Bucal - Promis - 250 ml

222655

Nou

Esbandida Bucal Promis Fresh Mint, 250ml, ideal per a genives sensibles, sense fluor/alcohol, amb olis essencials i vitamines per a una defensa bucal natural.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,90€

IVA inclòs
5,56 € / 100 ml

Més informació

Esbandida Bucal Promis

Cuida les teves Genives amb Naturalitat i Frescor amb Promis Fresh Mint.

Què és Esbandida Bucal Promis?

L'Esbandida Bucal Promis Fresh Mint és una opció ideal per a aquells amb genives sensibles, buscant una cura bucal natural i eficaç .

Aquest producte de 250 ml, formulat sense fluor i sense alcohol, respecta la sensibilitat de la teva boca mentre proporciona una neteja profunda . Enriquit amb olis essencials orgànics, ofereix un alleugeriment calmant i una protecció duradora per a les genives .

A més, les vitamines A, C i E incorporades enforteixen la defensa natural de dents i genives . El seu sabor a menta fresca deixa una sensació refrescant i agradable a la teva boca, assegurant un alè fresc i un somriure saludable. Aquest esbandida bucal combina efectivitat i cura suau, essent l' elecció perfecta per a una higiene bucal diària respectuosa i refrescant.

Ingredients:

Aqua, Menthol, Mentha Arvensis Herb Oil, Limonene, Eucalyptus Citriodora Oil, Maleuca Alternifolia Leaf Oil, Retinyl Palmitate*, Ascorbic acid**, Tocopheryl acetate***.

*Vitamina A. **Vitamina C. ***Vitamina E.

Com es fa servir Esbandida Bucal Promis?

Realitzar 2 o 3 esbandidas al dia. Agitar enèrgicament abans de fer servir.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda