Fabricante:

Promis Promis

Starter Kit Taronja - Promis

222657

Nou

Starter Kit Taronja Promis: Inclou raspall ecològic, portaraspalls, pasta i gel dental orgànic per a prevenció de placa i tosca, cura bucal completa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

28,00€

IVA inclòs
280,00 € / 100 ml

Més informació

Starter Kit Taronja Promis

Transforma la teva Rutina Dental en un plaer natural amb el Starter Kit Taronja de Promis.

Què és Starter Kit Taronja Promis?

El Starter Kit Taronja de Promis és el teu aliat perfecte per a una higiene bucal natural i eficaç a casa . Aquest conjunt integral inclou un raspall de dents ecològic amb 6.750 truges suaus i antibacterianes, dissenyat per a una neteja suau i una protecció eficaç de les genives .

El seu mànec ergonòmic i bioplàstic garanteixen comoditat i sostenibilitat. A més, compta amb un portaraspalls de disseny atractiu per mantenir el teu raspall sec i aïllat. La pasta de dents orgànica , en un tub de canya de sucre, ofereix una neteja completa, mentre que l' innovador gel dental antisarro protegeix contra la placa, la tosca i les càries.

Aquest kit converteix la rutina diària de cura dental en un plaer , proporcionant tot el necessari per mantenir el teu somriure sa i radiant de manera natural i ecològica.

Ingredients:

Pasta de dents sense fluor 75 ml

Sorbitol, Hydrated Silica, Aqua, Mentha Piperita Leaf Water*, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Aroma, Glycerin, Calcium Carbonat, Hydroxyapatite, Bentonite, Sodium Benzoate, Azadirachta Indica Bar Bergamnia Peel Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Stevia Rebaudiana Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Echinacea Purpurea Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Lactic Acid, Llim.

*d'origen orgànic.

RDA: 46 (baixa abrasivitat).

Promis Gel 60 ml

Aqua, Alcohol Denat, Mentha Arvensis Herb Oil*, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Eucalyptus Citriodora Oil*, Melaleuca Alternafolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Rosmarinus Ocinalis Leaf Oil*, Citrus Bergàmia Peel Oil (Calabrian)

*d'origen orgànic.

Com es fa servir Starter Kit Taronja Promis?

Pas 1: Raspalla les teves dents dues vegades al dia durant almenys 3 minuts.

Pas 2: Utilitzeu una quantitat de la mida dun pèsol de pasta de dents promis.

Pas 3: Després de raspallar-se les dents, apliqui una tira de gel d'aproximadament 1 cm d'alçada tant a l'interior com a l'exterior de les dents superiors i inferiors. Pots fer servir el teu raspall de dents o el teu dit per a això. No cal esbandir-se la boca després de laplicació.

Presentació:

Pack de Raspall, Porta-raspall, Pasta de Dents, Gel Protecció Després del Raspall.

Color: Taronja.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de les imponents muntanyes dels Alps i envoltats per vastes boscos, horts de pomes i vinyes, sorgeix Promis, un reflex del sud del Tirol. Un perfecte equilibri entre paisatge alpí i mediterrani, dedicat a cuidar els nostres dents i la natura a través de la sostenibilitat.


Promis, higiene bucal amb amor per la natura


Els seus valors es troben arrelats en la sensibilitat per l'ecosistema i la qualitat en higiene bucal. Són una empresa que combina tradició i modernitat en l'àmbit de la salut dental.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda