Preu reduït! Melatonina Gotes - Soria Natural - 50 ml

Fabricante:

Soria Natural Soria Natural

Melatonina Gotes - Soria Natural - 50 ml

220992

Nou

La melatonina contribueix a la reducció del temps necessari per agafar el son ia l'alleujament de la sensació subjectiva del jet lag. Envàs de 50 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

6,71€

IVA inclòs

8,95€ IVA inclòs

-25%

13,42 € / 100 ml

Més informació

Melatonina

Perquè puguis dormir i descansar bé de manera natural.

Què és la Melatonina de Sòria Natural?

Complement alimentari. La melatonina contribueix a la reducció del temps necessari per agafar el son ia l'alleujament de la sensació subjectiva del jet lag.

La melatonina (N-acetil-5 metoxitriptamina) és una hormona produïda al cervell per la glàndula pineal a partir del neurotransmissor serotonina.

La síntesi i alliberament de la melatonina són estimulades per la foscor i suprimides per la llum natural o artificial. Quan arriba la nit i l'ull deixa de captar la llum del dia, la retina mana estímuls a la glàndula pineal que es troba al cervell, iniciant l'alliberament gradual de melatonina que s'ha sintetitzat prèviament.

Els majors pics de concentració s'assoleixen en els períodes de màxima foscor, és a dir, a la meitat de la nit, gradualment disminueix fins al matí i roman molt baixa durant tot el dia.

Una ajuda per a:

  • Quan es pateix qualsevol trastorn del son.
  • A partir dels 40 anys d'edat, amb la finalitat de lentificar el procés d'envelliment (a la melatonina se l'ha anomenat hormona de l'eterna joventut).
  • Son molt lleuger amb què no s'aconsegueix descansar adequadament. Alguns estudis sobre la melatonina suggereixen que petites dosis d'aquesta substància acceleren el procés del son i de la facilitat.
  • Per evitar el jet-lag, quan es viatja a llocs amb diferents zones horàries i per ajustar i sincronitzar el rellotge biològic.
  • Per ajudar les persones cegues a establir un cicle de dia i de nit i així evitar trastorns de son.
  • Per reduir els efectes secundaris que es poden produir quan es deixa de fumar (disminueix els símptomes dabstinència de la nicotina).
  • Disfuncions del sistema immunològic

Ingredients:

Edulcorant: xilitol; antiaglomerants: diòxid de silici i sals magnèsiques d'àc grassos; melatonina.

Com es pren la Melatonina?

Es recomana prendre 1 comprimit al dia abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda