Fabricante:

Eliah Sahil Eliah Sahil

Dentifrici Ginseng en pols Bio - Eliah Sahil - 60 grams

225903

Nou

Dentifrici en Pols Ginseng Eliah Sahil, neteja dental natural i calma genives, ecològic, vegà, zero waste, en flascó de vidre.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,99€

IVA inclòs
24,98 € / 100 g

Més informació

Dentifrici Ginseng en pols Bio Eliah Sahil

Salut Bucal Natural i Sostenible amb Cada Raspallat.

Què és Dentifrici Ginseng en pols Bio Eliah Sahil?

El Dentifrici Ginseng a Pols d'Eliah Sahil és una alternativa natural i ecològica a la pasta de dents tradicional . Aquesta pols dental combina extractes d'arrel de ginseng, clau, ashwagandha, saponaria i anís, coneguts per les seves propietats netejadores i calmants .

La fórmula neteja suaument les dents mentre enforteix i calma les genives . A més, contribueix a mantenir una flora bucal saludable i proporciona un alè fresc . Aquest dentifrici és ideal per als que busquen productes d'higiene dental naturals i sostenibles.

És vegà, zero waste i el seu embalatge sense plàstic, un flascó de vidre , reflecteix el compromís d'Eliah Sahil amb el medi ambient. Apte per a ús familiar , és segur fins i tot per als nens, oferint una forma suau i efectiva de cuidar la salut bucal de tota la família.

Ingredients:

Xylitol* (Xylit), Saponària Officinalis Root Powder** (Soapwort), Chamomilla Recutita Flower Powder* (Chamomile), Pimpinella Anisum Seed Powder* (Anise), Panax Ginseng Root Powder* (Ginseng), Betula Pèndula Leaf ), Withania Somnifera Root Powder** (Ashwagandha), Aloe Barbadensis Leaf Juice* (Aloe Vera), Zingiber Officinale Root Powder* (Ginger), Eugènia Caryophyllus Flower Bud Powder* (Clove), Solum Fullonum** ( Cyamopsis Tetragonoloba Gum** (Guar Gum), Xanthan Gum**, Croton Lechleri Resin Extract** (Dragon Blood).

* procedent d'agricultura ecològica certificada

**d'origen natural

*** procedent d'olis essencials naturals

Com es fa servir Dentifrici Ginseng en pols Bio Eliah Sahil?

Ruixeu amb compte la pols en un raspall de dents humit o directament a la boca i netegeu les dents durant uns 2-3 minuts. Després esbandida bé la boca amb aigua. La pols dental també es pot fer servir en combinació amb un oli natural com l'oli de coco.

Presentació:

Envàs de vidre 60 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Eliah Sahil, una marca pionera en cosmètica orgànica fundada per Silvio Perpmer. Inspirats per la natura i compromesos amb el medi ambient, ofereixen productes 100% naturals, ideals per a la cura de la pell i el cabell.


Eliah Sahil: Cosmètica Natural i Orgànica


La marca es caracteritza pel seu enfocament en ingredients purs i orgànics, evitant químics nocius. Tots els seus productes són vegans i lliures de proves en animals, garantint un impacte mínim en el planeta.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda