Fabricante:

Ayurveda Ayurveda

Linguanet Bambú - Ayurveda

225942

Nou

Raspador de llengua Linguanet Bambú Ayurveda, millora la higiene bucal, elimina bacteris i residus, fet de bambú sostenible.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,50€

IVA inclòs

Més informació

Linguanet Bambú Ayurveda

Higiene Bucal Natural i Efectiva amb Linguanet Bambú.

Què és Linguanet Bambú Ayurveda?

Linguanet Bambú Ayurveda és un raspador de llengua dissenyat acuradament per millorar la higiene bucal de manera natural i eficaç .

Fabricat completament en bambú, un material sostenible i ecològic , aquest raspador és una eina essencial en la rutina de cura bucal diària . El seu ús regular ajuda a eliminar la capa de bacteris, residus de menjar i toxines que s'acumulen a la llengua, cosa que pot ser la causa de mal alè i altres problemes bucals .

La neteja de la llengua amb Linguanet Bambú Ayurveda no només millora la frescor de l'alè, sinó que també pot millorar el sentit del gust i contribuir a una millor salut digestiva . Aquest producte combina la saviesa mil·lenària de l'Ayurveda amb un enfocament modern i respectuós amb el medi ambient, oferint una alternativa natural i efectiva als raspadors de llengua convencionals.

Com es fa servir Linguanet Bambú Ayurveda?

Raspar la llengua de forma suau per extreure les partícules retingudes a la superfície, arrossegant l'arc sobre la llengua estesa en direcció a l'exterior. Això s'ha de fer preferentment abans del raspallat de les dents, per obtenir una neteja més completa i eficaç

Després de cada ús el linguanet ha de ser rentat amb aigua per eliminar qualsevol resta que pogués haver-se adherit i en ser d'acer inoxidable és un instrument que et pot durar per a tota la vida.

Presentació:

Envàs duna unitat de raspador per a neteja de la llengua.

Brand

Reconeguts per la seva capacitat de prevenció de malalties i millora de la salut.


Ayurveda, complements dietètics d'ús tradicional


La paraula Ayurveda prové del sànscrit i significa la ciència del coneixement de la vida. És el sistema de medicina tradicional Índia la filosofia de la qual es basa en l'equilibri del cos i enfortir les capacitats acte-curatives.


La seva medicina té influència a través d'altres medicines tradicionals com la de l'antiga Grècia i la medicina Xina.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda