Preu reduït! Pasta Dental de Arbre del Te Bio - Dr.Organic -  100 ml

Fabricante:

Dr. Organic Dr. Organic

Pasta Dental de Arbre del Te Bio - Dr.Organic -  100 ml

201139

Nou

El raspallat regular amb aquesta pasta de dents única, ajuda a protegir contra els bacteris, la causa principal de la placa i la tosca.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,94€

IVA inclòs

6,99€ IVA inclòs

-15%

5,94 € / 100 ml

Més informació

Pasta Dental de Arbre del Te

Aquesta pasta de dents de triple acció conté oli d'arbre de te orgànic, Aloe Vera, sílice, molsa islandès i castanyer de cavall, neteja les dents i deixa la boca fresca.

El raspallat regular amb aquesta pasta de dents única ajuda a protegir contra els bacteris, la causa principal de la placa i la tosca.

La seva acció calmant ajuda a alleujar les genives d'irritació i refresca la boca amb un gust de menta llimona fresc. Gràcies a les seves propietats antisèptiques, blanquejadors i anti-càries, és una pasta de dents extraordinària ideal per a la higiene oral general.

Ingredients: Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitol, Hydrated silica, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Sodium lauroyl sarcosinate, Menthol, Mentha piperita oil, Melaleuca alternifolia (Leaf) oil, Liquen d'Islàndia extract, Sodium monofluorophosphate, Escin, Xylitol, Aqua, Sodium benzoate , Potassium sorbate, Citric acid, Limonene.

Presentació: Envàs de 100 ml

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Dr. Organic és la marca de cosmètica facial, corporal i capil·lar a base d'ingredients vegetals i naturals.


Dr. Organic, cosmètica natural certificada


Dr. Organic elabora productes en crema, olis de tota mena per a la pell i el cuir cabellut. Gels naturals, sabons orgànics i desodorants naturals. En definitiva, cosmètica natural per al cabell, el cos i el rostre.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda