Preu reduït! Xampú Cabell Gras Bio - Irati - 250 ml

Fabricante:

Irati Irati

Xampú Cabell Gras Bio - Irati - 250 ml

225137

Nou

Xampú Bio Irati per a cabell gras: Equilibri i frescor amb sàlvia i rhassoul.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,19€

IVA inclòs

14,65€ IVA inclòs

-10%

5,28 € / 100 ml

Més informació

Xampú Cabell Gras Bio Irati

Neteja profunda i equilibri pel teu cabell gras.

Què és Xampú Cabell Gras Bio Irati

El Xampú Cabell Gras Bio Irati ha estat dissenyat específicament per equilibrar i tractar el cabell amb tendència a greixar-se .

La combinació de sàlvia i rhassoul en la seva fórmula actua per regular la producció de sèu, permetent que el cabell conservi la seva frescor i lleugeresa per més temps . La sàlvia, coneguda per les seves propietats astringents , treballa en conjunt amb el rhassoul, una argila natural que neteja en profunditat, per proporcionar una solució efectiva contra l'excés de greix . Aquest xampú no només garanteix una neteja òptima, sinó que també té cura i respecta la salut del cuir cabellut .

Ingredients:

Aigua, cocoglucòsid, plata col·loïdal, decil glucòsid, fulla d'àloe vera* extracte, alcohol*, argila rhassoul, fulla de llorer* extracte, glicerina vegetal, caolí, betaïna, fulla de sàlvia* extracte, arrel de bardana* extracte, oli de romaní*, oli essencial d'escorça de bergamota*, àcid cítric, alcohol becílic, alginat sòdic, goma xantana, àcid dihidroxiacètic, sorbat potàssic.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants, ni perfums sintètics. Sense laurilsulfat sòdic, sense parabens.

Com es fa servir Xampú Cabell Gras Bio Irati

Ús extern.

Agitar bé abans de fer servir. Aplicar sobre el cabell mullat amb un suau massatge sobre el cuir cabellut. Esbandir amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda