Preu reduït! Xampú Cabell Sec Bio - Irati - 250 ml

Fabricante:

Irati Irati

Xampú Cabell Sec Bio - Irati - 250 ml

225139

Nou

Xampú Bio Irati per a cabells secs: Hidratació profunda amb àloe vera i fucus.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,19€

IVA inclòs

14,65€ IVA inclòs

-10%

5,28 € / 100 ml

Més informació

Xampú Cabell Sec Bio Irati

Nutrició i suavitat per a cabells secs i delicats.

Què és Xampú Cabell Sec Bio Irati

El Xampú Cabell Sec Bio Irati està dissenyat específicament per tractar i nodrir el cabell sec i delicat . Enriquit amb àloe vera i fucus, aquest xampú no només neteja eficientment, sinó que també aporta una hidratació profunda i duradora .

L'àloe vera calma i revitalitza el cuir cabellut , mentre que el fucus, ric en minerals i antioxidants , aporta brillantor i fortalesa. En utilitzar aquest xampú, el cabell es transforma, tornant suau, sedós i manejable. Ideal per a una cura capil·lar completa i una nutrició intensa .

Ingredients:

Aigua, cocoglucòsid, decilglucòsid, àloe vera* extracte de fulles, plata col·loïdal, oli de coco*, oli de llavors de jojoba*, alcohol* (alcohol etílic no desnaturalitzat), romaní* extracte fulles i flors, fucus* extracte, estearamidoprop , betaïna pols, àcid làctic, oli essencial de lavandí*, hidrolitzat de proteïna de blat, oli essencial de taronja dolça*, alcohol bencílic, àcid dihidroxiacètic, àcid cítric, goma xantana, pantenol solució, alginat sòdic, alcohol denat, hidrolitzat, arròs extracte, alcohol fenitílic, prolina, alanina, serina, àcid cítric, biotina.

* Ingredients procedents d'agricultura ecològica.
Sense colorants, ni perfums sintètics. Sense laurilsulfat sòdic, sense parabens.

Com es fa servir Xampú Cabell Sec Bio Irati

Ús extern.

Agitar bé abans de fer servir. Aplicar sobre el cabell mullat amb un suau massatge al cuir cabellut. Esbandir amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2002, Irati ha estat oferint complements alimentaris dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Irati és una marca pionera en l'elaboració de productes naturals basats en la fitoteràpia.


Irati, complements alimentaris de qualitat


Els seus valors es basen en la proximitat, serietat, honestedat, transparència i passió pel benestar. Irati és líder a Europa en complements alimentaris naturals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda