Xampú Cabell Delicat Sòlid - Néctar V.A. Cosmética - 80 grams

226628

Nou

Amb Civada i Camamilla, calma el cuir cabellut, alleuja símptomes de sequedat i caspa, apte per a tots, incloent mètode curly.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,00€

IVA inclòs
12,50 € / 100 g

Més informació

Xampú Cabell Delicat Sòlid Nèctar VA Cosmètica

Alleugeriment i brillantor natural per al teu cabell, amb la cura més gentil de Néctar VA Cosmètica.

Què és Xampú Cabell Delicat Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

El Xampú per a Cabell Delicat Sòlid de Nèctar VA Cosmètica està especialment formulat per oferir una solució gentil i efectiva a aquells amb cuirs cabelluts delicats o secs . Enriquit amb ingredients naturals com la Civada i la Camamilla, aquest xampú destaca pel seu alt poder calmant, sent ideal per alleujar els símptomes associats a la caspa, la sequedat, la dermatitis i la psoriasi, així com els picors i crostes al cuir cabellut .

La seva fórmula acuradament equilibrada neteja profundament sense ressecar, aportant vitalitat i una brillantor saludable al cabell . Aquest xampú és apte per a un ús freqüent i és segur per a embarassades, nens, i tots aquells que segueixen el mètode curly hair, ja que està lliure de silicones, sulfats i parabens. A més, com que és un producte vegan & cruelty-free, reflecteix un compromís amb el benestar animal i el respecte pel medi ambient.

L'opció d'un xampú sòlid com el de Néctar VA Cosmètica no només proporciona beneficis al teu cabell i cuir cabellut , sinó que també contribueix a reduir l'impacte ambiental gràcies a la seva empaquetada sostenible. Escollir aquest xampú significa optar per una cura capil·lar conscient, eficaç i respectuosa tant per a tu com per al planeta.

Ingredients:

Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Civada Sativa Kernel Flour, Montmorillonite, Coconut Acid, Ricinus Communis Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Gymbo Cedrus Deodara Wood Oil, Hydrolyzed Keratin, Curcuma Long Root Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Geraniol, Limonene, Citronellol, Citral, Linalool, Eugenol, Benzyl Alcohol.

Com es fa servir Xampú Cabell Delicat Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

Frega la pastilla de xampú sòlid sobre els cabells mullats (no cal mullar la pastilla amb aigua abans d'usar-la). Aplica-la només al cuir cabellut, evitant les puntes. Un cop s'hagi format tota l'escuma que necessites, deixa la pastilla de banda i fes un massatge amb cura del cuir cabellut amb els rovells dels dits fins que quedi completament net. Aclariu els cabells amb aigua tèbia per retirar l'excés d'escuma.

Evita que l'escuma entri en contacte amb els ulls.

Conservació:

Assequeu bé la pastilla de xampú sòlid després de cada ús, guardant-la en una sabonera en lloc sec. Això evita la descomposició prematura i la proliferació de microorganismes, ja que no conté conservants.

Durabilitat:

Una pastilla de 80 grams ofereix uns 25 rentats, variant per la densitat i llarg dels cabells. Amb rentats cada 3 dies, dura 2-3 mesos.

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Brand

Innovació i Compromís Ambiental


Néctar V.A. Cosmètica fusiona ciència i naturalesa per oferir cosmètics efectius i respectuosos amb el medi ambient. Amb una base en la preocupació per l'impacte de la cosmètica convencional, es elaboren productes naturals, biodegradables, vegans i sense proves en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda