Xampú Cabell Normal Sòlid - Néctar V.A. Cosmética - 80 grams

226627

Nou

Lliurament: 1 - 5 dies

10,00€

IVA inclòs
12,50 € / 100 g

Més informació

Xampú Cabell Normal Sòlid Nèctar VA Cosmètica

Què és Xampú Cabell Normal Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

Ingredients:

Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Moroccan Lava Clay, Civada Sativa Kernel Flour, Coconut Acid, Linum Usitatissimum Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside Amara Leaf/Twig Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Hydrolyzed Keratin, Civada Sativa Kernel Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol.

Com es fa servir Xampú Cabell Normal Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

Frega la pastilla de xampú sòlid sobre els cabells mullats (no cal mullar la pastilla amb aigua abans d'usar-la). Aplica-la només al cuir cabellut, evitant les puntes. Un cop s'hagi format tota l'escuma que necessites, deixa la pastilla de banda i fes un massatge amb cura del cuir cabellut amb els rovells dels dits fins que quedi completament net. Aclariu els cabells amb aigua tèbia per retirar l'excés d'escuma.

Evita que l'escuma entri en contacte amb els ulls.

Conservació:

Assequeu bé la pastilla de xampú sòlid després de cada ús, guardant-la en una sabonera en lloc sec. Això evita la descomposició prematura i la proliferació de microorganismes, ja que no conté conservants.

Durabilitat:

Una pastilla de 80 grams ofereix uns 25 rentats, variant per la densitat i llarg dels cabells. Amb rentats cada 3 dies, dura 2-3 mesos.

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Brand

Innovació i Compromís Ambiental


Néctar V.A. Cosmètica fusiona ciència i naturalesa per oferir cosmètics efectius i respectuosos amb el medi ambient. Amb una base en la preocupació per l'impacte de la cosmètica convencional, es elaboren productes naturals, biodegradables, vegans i sense proves en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda