Xampú Cabell Gras Sòlid - Néctar V.A. Cosmética - 80 grams

226626

Nou

Neteja profunda amb Cúrcuma i Cedre, seborregulador i antisèptic, ideal per a mètode curly.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,00€

IVA inclòs
12,50 € / 100 g

Més informació

Xampú Cabell Gras Sòlid Nèctar VA Cosmètica

Revitalitza el teu cuir cabellut, naturalment amb Néctar VA Cosmètica.

Què és Xampú Cabell Gras Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

El Xampú per a Cabell Gras Sòlid de Nèctar VA Cosmètica s'erigeix com una solució eficaç i natural per als que lluiten contra l'excés de greix al cuir cabellut . Enriquit amb els poderosos actius de la Cúrcuma i el Cedre, aquest xampú sòlid no només neteja profundament, sinó que també manté el cuir cabellut hidratat sense ressecar-lo .

La seva acció seborreguladora i antisèptica combat la producció excessiva de sèu , mentre que les seves propietats circulatòries i purificants promouen un cuir cabellut sa, revitalitzant el cabell des de l'arrel . Aquest xampú és completament compatible amb el mètode curly hair, cosa que el fa ideal per a tots aquells que busquen definir i cuidar els seus rínxols sense comprometre la salut del seu cuir cabellut .

Gràcies al format sòlid, és una opció ecològica que redueix el consum de plàstic i facilita un estil de vida més sostenible. Optar pel Xampú per Cabell Gras Sòlid de Nèctar VA Cosmètica significa triar una neteja efectiva, una regulació òptima del sèu i un respecte absolut per la naturalesa del teu cabell .

Ingredients:

Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Civada Sativa Kernel Flour, Montmorillonite, Coconut Acid, Ricinus Communis Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Coco-Glucoside, Glycerin, Sodium Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Gymbo Cedrus Deodara Wood Oil, Hydrolyzed Keratin, Curcuma Long Root Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Geraniol, Limonene, Citronellol, Citral, Linalool, Eugenol, Benzyl Alcohol.

Com es fa servir Xampú Cabell Gras Sòlid Nèctar VA Cosmètica?

Frega la pastilla de xampú sòlid sobre els cabells mullats (no cal mullar la pastilla amb aigua abans d'usar-la). Aplica-la només al cuir cabellut, evitant les puntes. Un cop s'hagi format tota l'escuma que necessites, deixa la pastilla de banda i fes un massatge amb cura del cuir cabellut amb els rovells dels dits fins que quedi completament net. Aclariu els cabells amb aigua tèbia per retirar l'excés d'escuma.

Evita que l'escuma entri en contacte amb els ulls.

Conservació:

Assequeu bé la pastilla de xampú sòlid després de cada ús, guardant-la en una sabonera en lloc sec. Això evita la descomposició prematura i la proliferació de microorganismes, ja que no conté conservants.

Durabilitat:

Una pastilla de 80 grams ofereix uns 25 rentats, variant per la densitat i llarg dels cabells. Amb rentats cada 3 dies, dura 2-3 mesos.

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Brand

Innovació i Compromís Ambiental


Néctar V.A. Cosmètica fusiona ciència i naturalesa per oferir cosmètics efectius i respectuosos amb el medi ambient. Amb una base en la preocupació per l'impacte de la cosmètica convencional, es elaboren productes naturals, biodegradables, vegans i sense proves en animals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda