Preu reduït! Xampú Fenogreco Bio - Ynsadiet - 250 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Xampú Fenogreco Bio - Ynsadiet - 250 ml

226168

Nou

Enriquit amb fenogrec i castanyer per enfortir i hidratar, protegeix el cabell de danys. Ideal per a ús diari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,52€

IVA inclòs

13,15€ IVA inclòs

-20%

4,21 € / 100 ml

Més informació

Xampú Fenogreco Bio Ynsadiet

Fortalesa i brillantor natural, dia rere dia - Xampú Fenogreco Bio Ynsadiet.

Què és Xampú Fenogreco Bio Ynsadiet?

El Xampú Fenogreco Bio de Ynsadiet és un producte dissenyat per a la cura i neteja diària de tots els tipus de cabell . Aquest xampú incorpora extracte orgànic de fenogrec, un ingredient conegut per la seva riquesa en mucílags, vitamines i sals minerals, que contribueixen significativament a mantenir el cabell fort i hidratat .

A més, l'extracte de castanyer orgànic complementa la fórmula en tancar les cutícules del cabell, oferint una capa addicional de protecció contra els danys ambientals. El seu ús regular assegura un cabell més sa, manejable i resistent, ideal per als que busquen un tractament natural eficaç per a la cura dels cabells sense renunciar a una experiència de rentat refrescant i revitalitzant.

Ingredients:

Aqua, Ammonium lauryl sulfat, Glycerin, Disodium lauryl sulfosuccinate, Coco-betaine, Decyl glucosid, Glyceryl oleat, Coco-glucosid, Panthenol, Hydrolyzed chestnut extract (*), Trigonella foenum-graecum seed extract ( , Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbat, Sodium chloride, Citric acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid.

(*) d'agricoltura ecològica.

Com es fa servir Xampú Fenogreco Bio Ynsadiet?

Aplicar el producte sobre el cabell humit, fer massatges suaument amb moviments circulars per tot el cap i deixar actuar durant un parell de minuts, després esbandir bé amb aigua. Eviteu el contacte amb els ulls i en cas de produir-se esbandida immediatament amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda