Preu reduït! Xampú Camomila i Civada Bio - Ynsadiet - 250 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Xampú Camomila i Civada Bio - Ynsadiet - 250 ml

226166

Nou

Neteja suau per a cabells secs, amb camamilla, civada i castanyer per protegir i reparar.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,52€

IVA inclòs

13,15€ IVA inclòs

-20%

4,21 € / 100 ml

Més informació

Xampú Camomila i Civada Bio Ynsadiet

Nodreix i revitalitza el teu cabell amb suavitat - Xampú Camomila i Avena Bio.

Què és Xampú Camomila i Civada Bio Ynsadiet?

El Xampú de Camomila i Civada Bio de Ynsadiet és una solució de cura capil·lar especialment dissenyada per netejar suaument, alhora que nodreix i protegeix el cabell i el cuir cabellut .

Ideal per a cabells secs i trencadissos , aquest xampú incorpora extractes orgànics de camamilla i civada, coneguts per les seves propietats calmants i protectores , que suavitzen els cabells i li brinden una barrera de protecció contra agressions externes.

A més, l'extracte de castanyer orgànic juga un paper crucial en la reparació del cabell danyat, evitant la pèrdua d'aigua per mantenir el cabell hidratat i robust . Aquest producte és perfecte per als que busquen una solució natural i efectiva per revitalitzar el cabell, deixant-lo suau, fort i brillant.

Ingredients:

Aqua, Ammonium lauryl sulfat, Glycerin, Disodium lauryl sulfosuccinate, Decyl glucoside, Coco-betaine, Glyceryl oleate, Coco-glucosid, Panthenol, Hydrolyzed chestnut extract (*), Xamomilla recutita flower extract (*), , Dicaprylyl ether, Isoamyl laurate, Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbat, Sodium chloride, Citric acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid.

(*) d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Xampú Camomila i Civada Bio Ynsadiet?

Aplicar el producte sobre el cabell humit, fer massatges suaument amb moviments circulars per tot el cap i deixar actuar durant un parell de minuts, després esbandir bé amb aigua. Eviteu el contacte amb els ulls i en cas de produir-se esbandida immediatament amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda