Preu reduït! Xampú Olivo i Verbasco Bio - Ynsadiet - 250 ml

Fabricante:

Ynsadiet Ynsadiet

Xampú Olivo i Verbasco Bio - Ynsadiet - 250 ml

226257

Nou

Revitalitza i dóna brillantor a cabells tenyits, combinant olivera i gordolobo per a fortalesa i lluminositat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,52€

IVA inclòs

13,15€ IVA inclòs

-20%

4,21 € / 100 ml

Més informació

Xampú Olivo i Verbasco Bio Ynsadiet

Renova el teu cabell amb Xampú Olivo i Verbasco de Ynsadiet: Vitalitat i brillantor, naturalment.

Què és Xampú Olivo i Verbasco Bio Ynsadiet?

El Xampú amb Olivo i Verbasco Bio de Ynsadiet és una solució específicament dissenyada per revitalitzar i nodrir cabells tenyits i sense brillantor .

Aquest xampú combina els beneficis de l'extracte orgànic de fulles d'olivera, conegut per la seva capacitat per enfortir i vigoritzar els cabells , amb les propietats de l'extracte de flors de gordolob (verbasco), que millora notablement la brillantor dels cabells .

La seva fórmula suau permet una neteja efectiva del cabell i el cuir cabellut sense agredir, preservant la salut capil·lar i el color del cabell tenyit .

L´ús regular d´aquest xampú assegura un cabell més fort, ple de vida i amb una brillantor natural , destacant la bellesa i la intensitat del color. Ideal per als que busquen cuidar els cabells tenyits amb productes d'origen bio i respectuosos amb el medi ambient.

Ingredients:

Aqua, Ammonium lauryl sulfat, Glycerin, Disodium lauryl sulfosuccinate, Coco-betaine, Decyl glucoside, Glyceryl oleate, Coco-glucosid, Panthenol, Hydrolyzed chestnut extract (*), Beta-carotè flower, Dicaprylyl ether, Isoamyl laurate, Zea mays germ oil, Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbat, Sodium chloride, Citric acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Tocopherol.

(*) d'agricultura ecològica.

Com es fa servir Xampú Olivo i Verbasco Bio Ynsadiet?

Aplicar el producte sobre el cabell humit, fer massatges suaument amb moviments circulars per tot el cap i deixar actuar durant un parell de minuts, després esbandir bé amb aigua. Eviteu el contacte amb els ulls i en cas de produir-se esbandida immediatament amb aigua abundant.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda